Péče pro fanoušky upcyklace a přírodní udržitelné kosmetiky.

3.12.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Znovu použito. Znovu zhodnoceno. Znovu milováno, to je značka UpCircle, která přináší dokonalou péči pro fanoušky upcyklace a přírodní udržitelné kosmetiky.

UpCircle

Inovátorská britská kosmetická značka UpCircle, novinka na českém trhu, nabízí v souladu s nejnovějšími trendy v udržitelném přístupu k životu  tzv. „circular skincare“.

Jde o veganské kosmetické přípravky, vyráběné z potravinových přísad, které již byly vyřazené nebo které vznikly jako zbytkové při výrobě jiných produktů.

Tyto ingredience jsou pečlivě vybírané pro své blahodárné účinky na pleť a skončily by jinak na skládkách. Značka jim ale dává nový smysl a přivádí je zpět do života.

Vlajková kosmetická řada značky využívá jako jednu z hlavních přísad kávovou sedlinu, která vzniká při přípravě kávy v populárních londýnských kavárnách.

Více než 400 tun této použité kávové sedliny tak bylo recyklováno do vysoce kvalitních pleťových a tělových peelingů a ze 125 tun kávové sedliny byl extrahován kávový olej použitý v oceňovaném obličejovém séru.

Stejným způsobem využívá i další vedlejší produkty vznikající při výrobě v různých odvětvích a podle své filosofie přidává takovou ingredienci do každého ze svých produktů.

Jde například o arganové skořápky, spařené koření chai, slupky a zbytkové šťávy z ovoce, datlová a jiná semena, olivy nebo dokonce i odpadovou kůru červeného javoru z dřevařského průmyslu, jejíž zázračné výtažky jsou poté využity v očním krému.

Značka má na svém kontě řadu renomovaných ocenění za kvalitu a výsledky svých produktů, ale je také ceněna pro svůj inovativní a průkopnický přístup v oblasti udržitelného rozvoje.

Kosmetika UpCircle přináší na český trh širokou škálu kosmetických výrobků pečujících o pleť i tělo.

Je 100% veganská, organická, ručně vyráběná, není testována na zvířatech a je balena v recyklovatelných z 99% bezplastových obalech, které lze navíc i v rámci speciálního UpCircle programu vrátit zpět pro další naplnění.

Dobrý nápad pro planetu i vaši pleť.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci