S produkty Persil perete efektivně a s ohledem na naši planetu

3.10.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Společnost Henkel, přichází na trh s ekologičtějším složením oblíbeného pracího prostředku Persil.

S produkty Persil pereme efektivne

Nové prací gely, disky a kapsle značky Persil s obnovenou recepturou, která obsahuje 92 % biologicky odbouratelných složek, vyperou vaše oblečení nejen extra účinně, ale navíc i v novém udržitelném standardu.

Tato novinka ve složení znamená další krok v dlouhodobé strategii – vytvářet větší hodnotu a zároveň snižovat environmentální stopu, kterou si společnost Henkel, jako lídr v zodpovědném podnikání, stanovila do roku 2030.

Spolehněte se na Persil, který vám zabezpečí dokonalé výsledky praní s ohledem na naše životní prostředí.

Pro čistší planetu

Mnohé značky pracích prostředků uvádějí na etiketách svých produktů informace, na kolik procent je jejich složení biologicky odbouratelné.

Ale co vlastně pojem „biologicky odbouratelný“ znamená?

Jednoduše řečeno, za biologicky odbouratelné složky se považují všechny materiály, které se rozkládají v důsledku zásahu živých mikroorganismů existujících v přírodě.

Prostřednictvím nich začne rozkladný proces, při kterém se původní produkt promění na prvky, které se postupně vstřebají do částic půdy.

Vy tak neprodukujete odpad, ale přispíváte k péči o životní prostředí.

Všechny produkty Persil Active Gel, Persil Discs 4v1 a Persil Power Caps s novou recepturou obsahují 92 % biologicky odbouratelných složek a jsou dodávány ve 100% recyklovatelném obalu.

Vaše praní se tak stává k přírodě ještě šetrnější.

Sáhněte po vylepšených produktech Persil a najděte v nich své favority – ať už upřednostňujete klasiku, nebo hledáte moderní přístup k praní.

r

 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci