Centrum Černý Most zahájí podzim výhodnými nákupy

6.10.2022 00:00   |   Komerční články
V Centru Černý Most je od čtvrtka 13. až do neděle 16. října pro návštěvníky připravena tradiční podzimní akce se slevovou knížkou.

CCM podzim

Kromě výrazných slev, které se v zapojených obchodech pohybují mezi 10 a 40 %, se zákazníci mohou těšit i na víkendový program se stánky, workshopy a VIP hosty.

V sobotu zavítají do centra pozdravit své fanoušky Dva tátové se svou knihou, v neděli oblíbené trio 3v1: Nikol Leitgeb Štíbrová, Veronika Arichteva a Martina Pártlová.

S přicházejícím podzimem opět startuje tradiční akce se slevovou knížkou, ve které najdou zákazníci slevové kupony ve výši 10–40 %, které lze v období 13.–16. října uplatnit v prodejnách Centra Černý Most.

Vybírat mohou z módních i sportovních značek jako třeba Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Esprit nebo Alpine Pro. Výhodněji bude možné nakoupit i obuv u prodejců ALDO, Baťa, Deichmann nebo ECCO. Pro o pětinu levnější šperky se zase mohou zákazníci vydat do klenotnictví Jolleo nebo Klenoty Aurum.

Do akce se zapojí i prodejci kosmetiky, potravinového zboží, některé restaurace i pobočky nabízející služby jako čistírna nebo zábavní koutek pro děti. Kompletní nabídka slev bude zákazníkům k dispozici ve slevové knížce na webových stránkách Centra Černý Most a v tištěné podobě pak v pasážích centra nebo na infostánku.

Fashion Days 15.–16. října: 3v1, Dva tátové, workshopy i stánky

Výhodné nakupování doplní i zábavný program Fashion Days. Vyrazit za zážitkovými nákupy mohou zákazníci v sobotu a v neděli, 15. a 16. října, kdy na ně na Centrálním náměstí budou čekat fashion stánky, workshopy, soutěže a hlavně – oblíbení influenceři Dva tátové a holky z 3v1.

V sobotu 15. října dorazí pozdravit své fanoušky od 14 do 16 hodin influenceři Dva tátové, kteří společně vychovávají své dcery, dvojčata Marušku a Adélku.

Se svými sledujícími sdílí radosti i strasti rodičovství, provozují originální hračkářství a jsou také autory knih pro rodiče i děti. Na místě budou mít po celý den stánek s hračkami i knihami, které bude možné na místě zakoupit. O jejich knihu se navíc bude i soutěžit.

„Dva tátové ve svých knihách inspirují rodiny s dětmi skrze tipy na společné aktivity a výlety po Česku i Evropě. Pro naše zákazníky si v rámci akce připravili autorské čtení z jedné z jejich knih a následnou diskusi.

Jsme moc rádi, že můžeme návštěvníkům zprostředkovat setkání s touto inspirativní dvojicí a jejich tvorbou,“ doplňuje Barbora Sádlová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

V neděli 16. října zavítají do Centra holky z 3v1: Nikol Leitgeb, Veronika Arichteva a Martina Pártlová. Dámy potěší fanoušky svou přítomností od 14 do 16 hodin a také budou mít na místě po celý den k dispozici stánek se svou kolekcí oblečení, která se vyznačuje oblíbenými hláškami z jejich životů.

Pro zájemce bude možné si vše pohodlně vyzkoušet a případně zakoupit. O jejich ikonické kousky se bude také soutěžit.

V průběhu celého víkendu pak budou zákazníkům k dispozici od 11 do 19 hodin stánky s oblečením, doplňky, šperky nebo hračkami.

Pro milovníky tvoření jsou připraveny speciální DIY workshopy vždy od 11 do 14 hodin – v sobotu se jedná o workshop macramé neboli techniku vázání uzlů a v neděli pak o výrobu originálních náramků a náušnic.

Zákazníci se také mohou těšit na zábavnou 3D fotostěnu a o příjemnou atmosféru se postará DJ.

Zákazníci mohou navíc o nákupy v Centru soutěžit. Na sociálních sítích Centra bude možné vyhrát dárkové karty, které lze uplatnit ve většině obchodů Centra Černý Most po celou dobu slevové akce, a také hodnotné ceny od zapojených prodejců.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci