Podzimní novinky v kavárnách Costa Coffee

10.9.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Léto je pryč, ať žije podzim a s ním i nová podzimní nabídka od Costa Coffee. Baristé budou kouzlit hřejivé kávové nápoje, ve kterých nesmí chybět chutě typické pro podzim.

Costa podzim

Novinkou bude skořicový flat white, jehož příprava se od ostatních liší.

Skořicový flat white naruby

Až uvidíte v nabídce Costa Coffee skořicový flat white, vzpomeňte si na ostravskou baristku Lucii Březinovou.

Ta se odhodlala přihlásit do soutěže Barista signature drink a právě tímto autorským kávovým nápojem zvítězila.

Sázka na své oblíbené sirupy s příchutí slaný karamel a skořice, které spojila, jí vyšla. A proč flat white naruby? Zatímco se posypka ze skořice dává běžně na nápoj jako poslední, Lucie zvolila jiný postup.

Skořici nasype na kávu a až poté do ní maluje mléčnou pěnou obrázky, které z ní doslova vystupují.

Díky zvoleným sirupům a pravé skořici je nápoj chuťově velmi výrazný a voňavý. Až ochutnáte, pochopíte, proč je tento nápoj vítězným.

Javorové caffè latte s oříškem

Čím víc se bude ochlazovat, tím víc jako by tělo volalo po cukru. A existují obzvlášť lahodné způsoby, jak si osladit život.

V kavárnách Costa Coffee vám baristé připraví podzimní latte v kanadském stylu.

Tento hřejivý kávový drink s javorovo-lískooříškovou omáčkou se výborně doplňuje s kávovou směsí Mocha Italia. Ani u tohoto nápoje nechybí barevné křupinky a kopec šlehačky.

Kaštanové caffè latte s tiffinem

Pokud si rádi objednáváte vanilkové nebo karamelové caffè latte, zkuste opustit svůj stereotyp a dopřát si neobvyklou příchuť – kaštan s oříškem.

Kaštanové caffè latte je připraveno z bohatého espressa a našlehaného horkého mléka, doplněné o kaštanový a lískooříškový sirup. Navrch ho zdobí šlehačka, ale jde to i bez ní.

Kaštanové caffè latte je podobně jako javorové caffè latte příjemným podzimní zpestřením, které prohřeje, pohladí na duši a obejme v sychravých dnech.

Čokoládový tiffin patří k Costa Coffee jako vidlička k noži a právě teď se vrací na pulty kaváren. Tiffin je typická britská sušenková pochoutka s čokoládou, rozinkami sultánkami a polevou z belgické mléčné čokolády.

Název tiffin v překladu znamená lehké jídlo. Jako dezert ke kávě je však neméně výtečný.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci