Speciální edice na podporu Světového fondu na ochranu přírody

3.9.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Happy Socks zahájili spolupráci se Světovým fondem na ochranu přírody (WWF) a představují novou udržitelnější edici ponožek z organické bavlny.

Happy Sock spoluprace

S cílem inspirovat ostatní k přispívání na ochranu naší nádherné planety a barevné přírody byly vytvořeny designy, které zdůrazňují úsilí WWF a současně oslavují nejnovější pozitivní trendy a hlavní milníky v jejich ochranářské práci.

Od roku 2022 do roku 2024, za každý prodaný produkt z edice Happy Socks x WWF, Happy Socks daruje WWF 10 % čistého zisku s ročním garantovaným příspěvkem 100 000 USD.

Happy Socks x WWF Speciální edice Happy Socks x WWF se věnuje dvěma tématům, z nichž každé obsahuje čtyři různé vzory.

První téma vzdává hold neutuchajícímu boji přírody o regeneraci. Každý design je inspirován důležitým milníkem: populace pand velkých a horských goril, které se vzpamatovávají z pokraje vyhynutí, divocí tygři se vracejí na scénu a korálové útesy se odrážejí od změny klimatu.

Druhé téma zdůrazňuje práci WWF na ochraně biologické rozmanitosti a boji proti změně klimatu. Inspirací pro první vzor je práce organizace Coalition to End Illegal Wildlife Trade Online.

Oslavuje skutečnost, že budoucnost delfínů řeky Indus (delfínovců induských) je konečně o něco jasnější.

Velké zprávy přináší i třetí design: moře jsou stále čistší díky takovým snahám, jako je mise WWF v Baltském moři, která vytáhla 268 tun odpadu poškozujícího mořský život.

A konečně, tématem čtvrtého návrhu je zdůraznění přírodních řešení vedoucích k nákladově efektivnímu snížení CO2.

Edice Happy Socks x WWF je vyrobena pouze z certifikované organické bavlny.

Designy jsou k dispozici jednotlivě nebo jako součást dvou různých dárkových sad po 4 párech. Vše v odpovídajících stylech pro děti i dospělé.


r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci