Co nepodcenit na prázdninových cestách za dobrodružstvím

25.8.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Léto dokáže připravit pěkně horké slunečné dny, které sem tam proloží bouřkou.

Columbia leto

To by alo nemělo ovlivnit vaší pohodu při letních aktivitách a dobrodružstvích v horách nebo u vody.

Proto značka Columbia přináší řadu letního oblečení, které vás ochrání a díky technologiím i ochladí. Akční léto tak může pokračovat navzdory náladám počasí.

Kolekce je navržena na míru letním outdoorovým aktivitám a nepostrádá atraktivní styl. Stačí si vybrat. Od klobouků, přes lehké větrovky, trička a šortky po doplňky.

Nebo boty, které ochrání a zároveň dýchají, rychle schnou a dobře drží na mokrém povrchu.

Nechybí ani sety rychle schnoucího oblečení a bot pro oblíbené vodní aktivity jakými jsou paddle board nebo raft, které ochrání i před škodlivým slunečním zářením. Columbia Sportswear nabízí outfity pro celou rodinu.

Technologie pro letní pohodu

Kolekce nabízí řadou velmi efektivních a mezinárodně oceněných technologií pro letní outdoorové aktivity.

Technologie Columbia Omni-Shade chrání před škodlivými UV paprsky. Pocit sucha a chladu v horku je pro letní outdoorové i sportovní aktivity zásadní.

Omni-Wick odvádí od pokožky vlhkost a pot po plochých funkčních vláknech na povrch látky, kde se rychle odpaří. Pomáhá tak i regulovat teplotu těla.

Revoluční technologie Columbia Omni-Freeze Zero Ice poskytuje chladivý efekt aktivovaný kontaktem s tělesným potem.

V textilním materiálu jsou zapracovány drobné chladící polymerové kroužky, které snižují teplotu materiálu, urychlují proces odvádění vlhkosti od těla, rychlé schnutí a zajišťují okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkem.

Podle odborných testů snižuje technologie Omni-Freeze Zero Ice teplotu materiálu a tak i vaši pocitovou teplotu až o 10°C.

V kolekci Columbia jsou různé technologie kombinovány tak, aby oblečení poskytovalo maximální chladivý komfort, rychle schlo.

Být v suchu jistí technologie Columbia Omni-Tech a OutDry. Jsou zastoupeny od mikin, přes bundy po obuv.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci