Crocs posouvá svou ikonickou kolekci do nových výšek

20.8.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
V roce 2022 představila přední světová značka obuvi Crocs kolekci nových odvážných platforem Crush, kterou rozšiřuje svou neustále se vyvíjející řadu ikonických siluet dřeváků.

Crocs

Zcela nová kolekce Crush nabízí způsob sebevyjádření pro dospělé i děti, zvyšuje celosvětovou relevanci mezi módními nadšenci a podtrhuje univerzálnost a přitažlivost značky.

Crush staví na výšce a stylu za účelem posílit průkopnický design značky a zvýšit pozornost věnovanou inovacím produktů.

Nová kolekce je kompilací extra robustních dřeváků, které čerpají nostalgickou inspiraci ze stylu Y2K, s odvážným ale nositelným designem, který vyvažuje zvýšené proporce s okamžitě rozpoznatelnou DNA Crocs.

Lucy Thornley, viceprezidentka pro globální trendy a design: „V této sezoně představuje Crocs našim módním spotřebitelům více inovativních stylů než kdykoliv předtím. Jako OG v oblasti tvarované obuvi věříme, že podobným způsobem musíme pokračovat v inovacích po celý rok. Crush je naše první nová hlavní silueta této sezony a tato kolekce je o výšce. Jde o to být odvážný a expresivní.“

Classic Crush Clog, fresh update postavený na milovaném dřeváku Crocs, kombinuje robustní, prodlouženou podrážku s autentickým pohodlím Crosc s extra dávkou výšky a stylu, který nabízí nekonečné možnosti přizpůsobení díky otvorům pro odznáčky JibbitzTM na vrchní části boty a otočném zadním pásku.

Jsou prezentovány ve svěžích sezonních barvách: odvážná Fuchsia Fun, Digital Violet, Sladká Taffy Pink a současně i v neutrálních odstínech Bone, bílé a černé.

Všestrannost této zcela nové dynamické siluety se rozšiřuje i na dětskou verzi, což dokazuje, že Crocs je značkou pro celou rodinu. Jsou dostupné i v juniorských velikostech a spojují charakteristickou zvýšenou podrážku řady Crush s ikonickou DNA Crocs pro extra podporu stylu mladých slečen. Jsou k dispozici v růžové Taffy a červené barvě.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci