Jak nejlépe oslavit první školní dny

5.9.2022 00:00   |   Komerční články
Začíná škola a Centrum Černý Most zve při této příležitosti všechny malé školáky za zábavnými a smysluplnými zážitky!

Centrum Cerny Most

Návrat do školy je plný radosti i očekávání. 1.září na ně v centru Černý Most čeká odpoledne s kouzelníkem, balónky a workshopy, o týden později úklid na pomoc planetě s Barbie a se začátkem školního roku také start oblíbených pravidelných kroužků.

Zábavný první školní den s kouzelníkem, balónkovou show a workshopy. To všechno čeká 1. září na všechny příchozí v rámci pestrého programu, který odstartuje ve 14 hodin magickou show dětského kouzelníka Martina Kellmana.

Tam, kde jsou děti, samozřejmě nesmějí chybět zvířátka z balónků, která jim kouzelník dle nejrůznějších přání vymodeluje.

Od 15 do 18 hodin pak následuje vždy v celou hodinu 60minutový program složený z tanečního vystoupení a workshopu s tygříkem Maxíkem, ukázky lekce angličtiny a jógy.

Během celého programu je rovněž možnost nechat se nabarvit bio hennou nebo si zahrát nejrůznější hry.

Za hezčí přírodu s Barbie

Hned další týden můžete udělat dobrý skutek pro přírodu a získat krásnou odměnu od Matella.Stačí dorazit 9. nebo 10. září do Centra Černý Most a pomoc uklidit okolní zeleň.

Centrum Černý Most si navíc přizvalo vzácného hosta – Barbie a její růžový tým. Každý, kdo přiloží ruku k dílu, dostane jako dárek hračku od Mattela.

Úklid proběhne v obou dnech vždy od 10.00 do 15.00 hodin a registrace je možná před západním vstupem do centra.

Pracovní pomůcky i občerstvení jsou pro účastníky zdarma, s sebou stačí dobrá nálada a chuť se zapojit.

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol, proto si v Centru Černý Most můžete vybrat hned ze tří variant:

Angličtina s rodilým mluvčím

Lekce angličtiny s rodilým mluvčím probíhají každý čtvrtek v Maxíkově ve třech blocích od 14.00, 15.00 nebo 16.00 podle věku a jazykových schopností dítěte.

Vhodné jsou pro děti od 4 do 10 let. A rozhodně se není čeho bát! I čtyřleté dítě totiž zvládne lekci vedenou od začátku až dokonce pouze v angličtině. Děti se při ní s lektorem dorozumívají zpočátku všemi možnými způsoby včetně gest nebo obrázků.

Postupem času si tak nový jazyk osvojují stejným způsobem jako ten mateřský.

Jóga pro děti

Probíhá každé pondělí ve 14.30 a 15.30 u Multikina CineStar a je vhodná pro děti ve věku 3–7 let včetně těch, které trpí nějakým zdravotním omezením.

To je pouze nutné lektorce sdělit předem, aby mohla jednotlivé cviky přizpůsobit a na dítko během cvičení odborně dohlédnout.

Středy s tygříkem Maxíkem

Program probíhá každou středu od 16.00 do 17.00 v Maxíkově. Každý měsíc nese jiné téma a na děti čekají tvůrčí dílny, dětské show, divadlo, soutěže, a hlavně spousta dobrodružství a zábavy!

Například září se ponese v rytířském duchu a v říjnu se zase děti mohou těšit na strašidelný zámek. V listopadu si přijdou na své milovníci podmořského světa, v prosinci fanoušci pohádky Příběh hraček.

Všechny kroužky jsou navíc zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most.

Registraci do programu lze jednoduše provést na webu centrumcernymost.cz.

Na angličtinu a jógu je pak zapotřebí si rezervovat místo předem na eventy@centrumcernymost.cz.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci