Soutěžte s pomazánkou Nutella o skvělé ceny!

30.6.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Jak dobře znáte svou vlast? Milujete výlety na hrady a zámky, do přírodních rezervací, skanzenů či na místa, kde se natáčel váš oblíbený film?

Nutela

Ukažte své vědomosti v Nutella kvízu a buďte jedním z výherců voucheru na outdoorové vybavení nebo nové limitované edice pomazánky Nutella v 900g balení. Soutěž běží v České republice i na Slovensku a trvá do 31. července 2022.

Stačí si zakoupit jakoukoli sklenici lískooříškové pomazánky Nutella, nahrát svou účtenku za nákup na web nutella.com a zaregistrovat svůj email.

V online kvízu vyberte jedno z deseti témat a pak už jen předveďte své vědomosti. Soutěžní otázky si lze vyzkoušet i nanečisto v demoverzi, která je dostupná všem i bez zadání účtenky.

Padesát nejlepších odpovědí v nejkratším čase vyhraje voucher v hodnotě 5 000 Kč na vybavení pro výlety i turistiku a dalších 500 výherců se může těšit na velkou sklenici lahodné lískooříškové pomazánky Nutella v nové limitované edici, na které je vyobrazeno 15 krásných míst Čech a Slovenska.

Nová limitovaná edice pomazánky Nutella jistě zaujme milovníky kulturních památek, přírodních krás nebo míst spojených s legendami a pověstmi. Na etiketách můžete nalézt například hrad Okoř, propast Macochu, Nitru či Dunajec.

r


 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci