Na léto maxibrýle s co největší ochranou před sluncem!

25.5.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Trendem pro sluneční brýle jsou maxibrýle a masivní rámy, se kterými nenecháte nikoho na pochybách, že dobře znáte svůj vlastní módní směr, který vystihuje vaši osobnost.

Letní trendy slunčních brýlí.

Nezapomínejte, že se sluneční brýle hlásí o slovo nejen v otázkách vzhledu, ale musí zvládnout také řadu dalších důležitých úkolů. Představujeme několik tipů, které vás dovedou k nasazení těch pravých brýlí pro letošní léto. O tom, že se módní trendy opakují, nikdo nepochybuje a letošní léto to jen potvrzuje.

Řekněte přesně to, co si myslíte a uvidíte, že si budete se svým okolím mnohem lépe rozumět. Život je příliš krátký na polovičatá řešení a letošní masivní rámy brýlí jakoby vám přizvukovaly a připomínaly, že když sluneční brýle, tak tedy pořádné a nepřehlédnutelné.

Samozřejmě každý z nás má svůj vlastní styl, který nám sedí. Ale to je přesně důvodem k tomu, abychom si od téhle svojí útulné komůrky bez nepředvídatelných situací odpočinuli. Zapomeňte na klid, protože to, co prožíváte je život, a ten si zaslouží něco většího než jen tiché opakování.

Na pořádných brýlích je skvělé, že s nimi prožijete parádní léto, nadýcháte se venku svěžích letních dobrodružství a pak máte zase možnost je odložit.

Podívejte se, jak na tento trend elegantních obrů na očích reaguje tradiční česká značka slunečních brýlí RELAX.

Pokud se chcete držet trendu velkých rámů a přitom se cítíte dobře v harmonizovaném souladu, pak nasaďte vzhledem k masivnímu rámu decentní model SANTORINI. Překvapivě nenápadný vzhled ve spojení s velikostí rámu vytváří nesmírně elegantní dojem.

Ten je možné dále vyladit podle vlastních preferencí. Na výběr máte ze tří barevných variant obrouček – lesklá béžová, lesklá modrá a
lesklá šedá.

Pokud jste ještě stále vyladěni do decentně harmonické nálady modelu SEYCHELLES, raději se posaďte a teprve pak čtěte dál. Polynéské ženy dokázaly svojí krásou očarovat přijíždějící námořníky, kteří se jen těžko vraceli zpátky do tzv. civilizace. Se slunečními brýlemi POLYNESIA nebudete mít na výběr ani vy.

Ať už to budou obdivné nebo překvapivě hodnotící záblesky v očích kolemjdoucích, připravte se na to, že všechno, co se v tmavých sklech odrazí, bude směřovat k vám.

S modelem POLYNESIA můžete docela tiše postávat na letní zahrádce a všechno, co jsme chtěli svým vzhledem říct, bude vyřčeno.

Módní trendy se mění a to je dobře. Naopak neměnná je skutečnost, že sluneční brýle mohou oči skvěle ochránit. Nezapomínejte přitom na některé nejasnosti, které kolem slunečních brýlí panují. Jednou z nich je představa, že čím tmavší je sklo slunečních brýlí, tím lépe chrání oči před slunečními paprsky. Možná to zní logicky, ale skutečnost je jiná.

Když mluvíme o ochraně očí, často zapomínáme na to, že sluneční paprsky se k oku dostanou i v bočním směru. Brýle nám sice příjemně sedí daleko na nose a sklíčka míří směrem k slunci, ale to neznamená, že oči chráníme.

Naopak jim jejich činnost takovým nasazením brýlí komplikujeme. Oči reagují, jako bychom je chránili a dovolí postranním paprskům zaútočit.

Až si své parádní trendy sluneční brýle budete vybírat, myslete na to, aby vám skvěle seděly na tváři.

A teď už je nejvyšší čas vyrazit ven pro některý z těch parádních kousků, se kterými tak snadno podpoříte svůj vlastní styl a zároveň získáte spolehlivé ochránce očí. Sluneční brýle na očích nemají lehkou úlohu. Neustále musí něco vyprávět vašemu okolí. A co je jejich hlavní téma? Tím jste samozřejmě vy!

Nalaďte se na ty pravé parádní sluneční brýle, které vás vytáhnou ven, protože by vás později mrzelo, že jste se v nich neukázali.

r


 



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci