Home office uprostřed jihotyrolské přírody

24.4.2022 00:00   |   Komerční články
Práce na tzv. home office, tedy z pohodlí domova, se díky posledním dvěma rokům stala běžnou součástí našich pracovních dnů. Nabízí se tedy otázka, jak tuto novou praxi využít i v době dovolených a prázdnin.

Roter Hahn

Zřídit si svoji osobní kancelář je na farmách Roter Hahn v Jižním Tyrolsku snadné, mnoho farem má k dispozici spolehlivou WI-FI s rychlou sítí WLAN. Budete pracovat v klidu a pohodě na inspirativním místě mezi vinicemi, s výhledem na alpskou přírodu.

 Ať už se rozhodnete otevřít svůj počítač v útulném apartmánu, na terase či zahradě, čeká vás pracovní den v příjemném prostředí.

Přestávku pak navíc můžete strávit procházkou po louce plné květin, nebo se vykoupat v rybníku za domem. Práce vám pak určitě půjde snáze od ruky.

Říkáte si, jak během dne zabavíte své děti? Ty mají možnost zažít pravé venkovské prázdniny tak, jak si je mnozí z nás pamatují z dětství.

 

Na farmách Roter Hahn mohou pomáhat místnímu farmáři starat se o domácí zvířata, sklízet úrodu ze zahrady, učit se vařit v kuchyni, či se účastnit speciálních dětských odpolední. Zábava se pro ně určitě najde!

Děti se například také dozvědí, kde najít čerstvě snesená vajíčka. A pokud to nezapomenou, mohou si druhý den při snídani pochutnat na vlastnoručně sebraných vejcích. To je pro mnohé městské děti úplně nový zážitek!

Značku kvality Roter Hahn (Červený kohout) představilo v roce 1998 Sdružení zemědělců Jižního Tyrolska. Propojuje farmy, které nabízejí turistům možnost strávit aktivní dovolenou v malebném prostředí Jižního Tyrolska, slunném regionu v italských Alpách.

Chcete-li vyzkoušet „pracovní prázdniny“ na farmě, jednoduše přejděte na stránku roterhahn.cz a při výběru ubytování zvolte jako jedno z kritérii: WI-FI a internet. V nabídce je nyní více než 1 600 farem specializovaných na chov dobytka, pěstování vína a ovoce.

re
Foto Roter Hahn, Frieder Blickle



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci