Milk Cake, mléčný řez bez lepku a laktózy

10.4.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Chlazená svačinka bez lepku a laktózy. To je Milk Cake, novinka od značky Schär.

Milk Cake

Lahodný dezert tvoří dva plátky nadýchaného kakaového piškotu a jemná mléčná náplň – spojení, které vyvolá ty nejhezčí vzpomínky na dětství. Lehký a svěží mléčný řez je balený po čtyřech porcích, a vy se tak můžete podělit o sladkou pauzu i se svými blízkými.

Milk Cake neobsahuje lepek ani laktózu, a proto potěší opravdu všechny milovníky chlazených dezertů, včetně těch s bezlepkovou dietou či intolerancí laktózy. Dva plátky piškotu bez pšeničné mouky mezi sebou ukrývají náplň, kterou tvoří z 31 % bezlaktózové mléko.

Díky čtyřem kusům v balení se můžete podělit i se svými nejbližšími a užít si společně příjemnou chvilku s nadýchanou svačinkou z ledničky.

Svěží mléčný řez si můžete vychutnat třeba jako příjemnou snídani, svačinku ve škole, v práci i na cestách, zkrátka kdykoli potřebujete lahodné povzbuzení.

Prozatím je Milk Cake dostupný v online supermarketu Rohlik.cz jako Schär Mléčný řez, v prodejnách Globus a postupně se objeví i v dalších řetězcích.

Společnost Schär touto novinkou rozšiřuje pestrou nabídku svých přirozeně bezlepkových výrobků, které jsou určeny pro lidi trpící celiakií, alergií na lepek či jinou formou intolerance lepku.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci