Laky E.Mi dodají nehtům gelový efekt

22.3.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Ačkoliv mají gelové (akrylové) nehty spoustu výhod, přece jen se najdou ženy, které volí alternativní produkty. Velice oblíbené jsou laky s gelovým efektem.

laky na nehty

V čem spočívá jejich použití? Nejedná se o klasické UV gely. Jedná se o laky, jež propůjčí nehtům gelový efekt, avšak jejich aplikace nevyžaduje rozpouštění acetonem a použití lamp.

Objevte kouzlo umění dokonalé E.Mi manikúry i z pohodlí domova a zásobte se laky s gelovým efektem. E.Mi nabízí řadu ULTRASTRONG, která vyniká profesionálním, a bezchybným krytím, spojuje ty nejlepší vlastnosti laku a gel-laku.

Principem je dvoufázový systém za použití produktů E.MiLac GEL EFFECT a E.MiLac TOP COAT GEL EFFECT. Vrstvu laku zpevňuje denní světlo a odstraňuje se odlakovačem. Nádherný výsledek bez poškození a mikroprasklin vydrží po dobu 10 dnů.

K dispozici nespočet krásných odstínů a zajisté si vyberete takový, který přesně doladí váš outfit.
Mají 7-Free – neobsahuje látky škodlivé pro zdraví: formaldehyd, formaldehydové pryskyřice, toluen, dibutylftalát, kafr, xylen a ethyltosylamid. A navíc nebyly testovány na zvířatech.

E.Mi na svém e-shopu nabízí i produkty domácí péče, např. podkladové báze, topy, ředidla, regenerační oleje, prostředky k odstranění kůžičky, odlakovače, stimulátory růstu a další pomocníky. A také výhodné sady na nehty s laky s gelovým efektem Ultrastrong.

emi-shop.cz



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci