Columbia Sportswear představuje novou jarní kolekci

6.4.2022 00:00   |   Wellness
Výrobky renomované značky Columbia Sportswear poskytují svým uživatelům pohodlí a ochranu před deštěm, chladem i spalujícím sluncem již více než 80 let. Outdoorové aktivity v posledních letech oceňuje stále více lidí a právě pro ně Columbia připravila kolekci HIKE, jejíž technologie a univerzálnost ocení nejen na treku.

columbia

Nová jarní kolekce Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že aktivní pobyt a pohyb v přírodě budou pohodovým zážitkem navzdory náladám jarního počasí.

Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy i prvky městské módy. Výsledkem je široká nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost.

Základem kolekce jsou stále inovované funkční technologie, které zajišťují pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit ale i styly pro každodenní běžné nošení ve městě nebo na chalupě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou škálu multifunkční stylové obuvi a doplňků.

Technologickou novinkou je v kolekci jaro-léto OutDry Extreme Mesh - první vnější, voděodolná, prodyšná membrána s měkkou síťovinou na vnitřní straně. Skvěle ochrání před extrémním deštěm, vlhkem a větrem. Díky síťovině umožňuje rychlejší odvedení vnitřní vlhkosti od těla, vyšší prodyšnost a také větší komfort při nošení a doteku s pokožkou.

Tuto technologii nabízí Columbia v prémiové dámské a pánské bundě Columbia OutDry Extreme Mesh, která je lehká, strečová a lze pohodlně sbalit do vlastní kapsy. Tato bunda dokonale splní očekávání i v nejnáročnějších outdoorových podmínkách.

Do kompletního outfitu tuto bundu doplňte funkčními voděodolnými kalhotami Columbia Titan Pass, které jsou vyrobeny z recyklovaného polyesteru a elastenu. Jsou lehké a díky čtyř směrnému streči umožňují volný pohyb a pohodlí. Jsou vybaveny i cargo kapsami s bezpečnostním zipem.

Ideální volbou trekové obuvi je pak novinka v kolekci, boty Columbia Hatana Max OutDry vyrobené z voděodolného materiálu, který neomezuje prodyšnost.

Dámská kolekce navíc vyniká kromě propracovaných střihů i kombinací trendy pastelových nebo naopak výrazných barev. Napříč kolekcí nechybí ani oživující květinové a jiné vzory. Pánská kolekce staví na ověřené nadčasové široké škále kombinaci barev, která muže osloví bez ohledu na věk.

V kolekci nechybí ani široká nabídka mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund, které poslouží jako tepelná mezivrstva, trička, legíny, tepláky či doplňky – od batohů, tašek, ledvinek po stylové klobouky a kšiltovky.

Kvalitní obuv je také zásadní pro pohodový pohyb a pobyt v přírodě plný zážitků bez ohledu na náročný povrch. Columbia přináší velký výběr barevně sladěných bot, jejichž inovace a technologie získávají řadu ocenění.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci