Velikonoční mlsání s čokoládami Kinder

20.3.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Svátky jara už se konečně blíží a s nimi opět přichází i veselá velikonoční edice Kinder! Obdarovat malé koledníky i celou rodinu můžete lahodnými čokoládovými figurkami, neodolatelnými Kinder vajíčky a spoustou dalších originálních pochoutek.

Kinder

O Velikonocích doma samozřejmě nesmí chybět báječný Kinder čokoládový zajíček. Tentokrát se na vás těší nejen figurka z mléčné čokolády, ale i novinka s příchutí Dark & Mild. 

Dětem a dospělým udělá radost i jedna z nových dutých figurek z té nejjemnější mléčné čokolády. Vybírat můžete celkem z pěti velikonočních motivů, mezi kterými jsou například i roztomilá beruška nebo rozesmátá slepička.  

Celá rodina se může podělit o velikonoční balení Kinder Chocolate s dvanácti tyčinkami s lahodnou krémově mléčnou náplní. Na mlsné jazýčky tentokrát čeká i speciální půlmetrové balení. 

Dopřejte svým nejbližším velké jarní překvapení a obdarujte je během Velikonoc vajíčkem Kinder Surprise Maxi. Ve 100g variantě čekají na mladé slečny postavičky z oblíbeného pohádkového seriálu Miraculous a chlapce pak zaručeně potěší překvapení v podobě trollů.

Ve větším  Kinder Surprise Maxi dívky mohou najít figurky oblíbených Disney princezen, chlapcům naopak udělají radost hračky ve stylu Hot Wheels.

Novinka Kinder Mini Eggs vykouzlí úsměv na tváři malým koledníkům a zároveň vám doma v košíčku vytvoří tu pravou velikonoční atmosféru. Sáhnout můžete po malých čokoládových vajíčkách s příchutí lískových oříšků, kakaa nebo mléčné čokolády. 

Jarní nadílka se zajíčkem a kuřátkem je ideální pro ty, kdo potřebují mít velikonoční balíček hned po ruce. Uvnitř jsou ukryté bonbony Kinder Schoko-Bons, oblíbená Kinder Chocolate a Kinder Country – spojení mléčné čokolády Kinder a cereálií. Součástí je navíc obálka, do které můžete vložit originální věnování. 

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci