Chybí vám po zimě energie? Navštivte lázně!

9.3.2022 00:00   |   Komerční články
Zimě už pomalu odzvonilo a o slovo se hlásí dlouho očekávané jaro. Nedostatek sluníčka, chlad a častější nemoci v nás ale zanechaly pocit únavy a nedostatku energie a tak naše tělo i mysl zajisté uvítají pořádný jarní restart.

Ensana

Kromě zdravého jídelníčku a dostatku pohybu i odpočinku si můžete naordinovat lázeňský wellness pobyt, který vám vykouzlí nejen úsměv na tváři, ale odmění i vaše tělo. Perfektní destinací může být malebné lázeňské město Mariánské Lázně ležící uprostřed Slavkovského lesa, který je jako stvořený pro dlouhé jarní procházky.

Kouzelná atmosféra města, které vyhledávají lidé z celého světa pro léčebné prameny a regenerující procedury, udělá zdejší pobyt nezapomenutelný. Mariánské Lázně se také pyšní zařazením na seznam kulturního a přírodního dědictví UNESCO a ojedinělá historická atmosféra města okouzlí zajisté i vás.

Ať už se rozhodnete pro prodloužený víkend nebo delší pobyt, Mariánské Lázně mají co nabídnout pro každého. Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně je jako stvořený pro zážitek ve dvou a je jen na vás, jestli si s sebou vezmete partnera nebo nejlepší kamarádku. Užijete si opravdovu luxusní zážitek plný klidu a pohody i slasti z rozmazlování svého těla a mysli.

Stylový lázeňský hotel s historickými kořeny

Hned při vstupu vám hotel učaruje svou kouzelnou atmosférou. V čistě novorenesančním stylu byl vybudován již v roce 1826, poté ale prošel rozsáhlou renovací a v roce 1896 se stal hlavním lázeňským a léčebným střediskem v Mariánských Lázních.

Mezi jeho hosty patřili takoví velikáni světového formátu, jako Johann Wolfgang Goethe, Fryderyk Chopin, Nikolaj Vasiljevič Gogol, Richard Wagner a Ema Destinnová nebo dokonce anglický král Eduard VII. Ten si hotel oblíbil natolik, že zde byla zřízena jeho kabina, nazývaná Královská kabina.

Ta se v původním stavu dochovala až do dnešních dní a v celé své kráse je návštěvníkům k dispozici. V samotném hotelu se nachází 97 stylově vyzdobených pokojů, které si zachovaly krásu historického novorenesančního stylu, ale zároveň nabízí veškeré pohodlí a vybavení současné doby.

V Hotelu Nové Lázně zažijete tu nejlepší péči v rámci proslulých profesionálních léčebných procedur, které využívají přírodní léčebné zdroje Mariánských Lázní.  Svoji touhu po odpočinku jistě nasytíte v Římských lázních, které zdobí originální mramorové sloupy pocházející rovněž z roku 1896.

A pakliže byste se chtěli cítit opravdu královsky, k dispozici je vám již zmiňovaná Královská kabina, kterou si lze pronajmout a vy si tak můžete užít veškerý luxus a péči.

Posílení imunity a opravdový relax

Dnešní doba je velice uspěchaná a tomu uzpůsobila své služby i skupina Ensana, která hotel Nové Lázně a dalších šest hotelů v Mariánských Lázních provozuje. Udělejte si alespoň malou zastávku minimálně na dvě noci a dopřejte si balíček Minikúra, díky kterému se vrátíte do každodenního života plni energie.

V rámci balíčku na vás čeká lékařská prohlídka a jedna procedura či volný vstup do proslulých Římských lázních se třemi bazény, vířivými proudy a whirlpoolem. Navštívit můžete také saunový svět či Aqua wellness centrum v hotelu Hvězda. 

Nedejte jarní únavě šanci. Přijeďte si do lázní odpočinout a své zdraví vložit do rukou profesionálů. Vybírat můžete z nabídky sedmi hotelů skupiny Ensana a široké škály léčebných a wellness procedur.

ensanahotels.com



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci