Přivítejte jaro s Jarní kolekcí 2022 značky Koulier

24.2.2022 00:00   |   Komerční články
Velikonoce a jaro jsou především veselé. Oslavujeme příchod nového života, loučíme se se zimou.

Koulier

Jak byl dříve život těžší, o to více a silněji se tyto svátky slavily. Slavilo se vše, přežití zvířat i lidí, dobře spočítané zásoby, které vystačily přes celou zimu, hodně vlny, která hřála.

Vhazování Morany do potoků a řek mělo mocný dopad a symboliku. Lidové tradice se možná vrací o to více, čím nestabilnější dobou procházíme. Na jaře začíná vzduch vonět a my si přejeme provonět celý dům či byt. Ať už jarním úklidem, voňavými dobrotami nebo výzdobou.

Český výrobce skleněných ozdob pro toto jarní období připravil Jarní kolekci 2022, která v dekorování interiérů i exteriérů může pomoci. Poprvé na českém trhu vůbec vznikly ručně vyrobené skleněné květiny, které v dobře zvolené váze vypadají fantasticky.

Rovněž barevné kombinace skleněných ozdob ptáčků vyvolávají na rozkvetlých větvích zlatého deště pocit vítání nového života. V těchto dnech rovněž dokončil Koulier na Oflendě na Chrudimsku novou prodejnu a zahájil provoz tvořivých dílniček spojených s exkurzí do výroby.

Vítané jsou nejenom rodiny s dětmi, ale všichni, kdo milují tvořivost a krásu. Protože ta se na Oflendě nalézá na každém kroku. Koulier je připraven i na školní výlety. Jaro na Oflendě vítají s otevřenou náručí.

„Podobě, jako jsme se na Vánoce snažili lidem představit zajímavé možnosti ve zdobení vánočních stromečků díky našim uceleným barevným kolekcím ozdob, bychom je v tomto období rádi inspirovali další nádherou. A to v podobě jarních motivů naší kolekce JARO 2022,“ uvádí Kateřina Šrámková, obchodní ředitelka značky Koulier.

Skleněné květy zaplní krásně prostor a jsou praktické. Jedná se o křehkou krásu nekonečného spektra barev. Dále pak si lze ozdobit interiér ozdobami s motivem fialek v barvě very peri, která je zvolena barvou letošního roku.

A nakonec mohou domácnosti v Česku rozkvést díky kolekci Česká louka, která je skutečným originálem a limitovanou sérií. Jedna ozdoba se maluje téměř 2 hodiny. Domovy ožijí i díky barevné kolekci ptáčků, kteří dodají výzdobě svěžest.

„Jaro je tady a my jsme připraveni. Srdečně rovněž všechny zveme do nové prodejny. Kde mohou zákazníci najít inspiraci a strávit u nás více času i díky kreativním dílničkám, kde si jak děti, tak dospělí dozdobí své vlastní ozdoby,“ dodává Kateřina Šrámková.

Ozdoby značky Koulier naleznou zákazníci na e-shopu koulier.cz, dále v podnikové prodejně na Vysočině na Oflendě, v zámecké prodejně zámku Loučeň ve Středních Čechách a u dalších partnerů.

Například kolekce Česká louka obsahuje šest ozdob s motivy levandule, vlčích máků, chrpy, jetelíčku, kopretiny a vratiče.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci