Africké špízy

Kategorie: Hovězí maso
Autor: ilona
Doba přípravy: do 90 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Africké špízy

Ingredience

Hovězí maso, paprika, cibule, arašídy (slané, nebo jen vyloupané ze slupky), maggi, sůl, pálivá paprika, olej.

Příloha

Brambory

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na kousky a obalíme ve směsi z rozdrcených arašídů, dvou rozmělněných kostek maggi, trošky soli, lžíce oleje a event. pálivé papriky.

Takto obalené maso necháme odležet v chladničce, zpravidla přes noc.

Maso napichujeme na špejli či jehlu spolu s kousky cibule a paprik (nejlépe všech barev – žlutá, zelená, červená).

Špízy pak na oleji opečeme.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Africké špízy

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci