Kategorie: | Hovězí maso |
---|---|
Autor: | ilona |
Doba přípravy: | do 90 minut |
Diskuse: | žádný příspěvek |
Brambory
Hovězí maso nakrájíme na kousky a obalíme ve směsi z rozdrcených arašídů, dvou rozmělněných kostek maggi, trošky soli, lžíce oleje a event. pálivé papriky.
Takto obalené maso necháme odležet v chladničce, zpravidla přes noc.
Maso napichujeme na špejli či jehlu spolu s kousky cibule a paprik (nejlépe všech barev – žlutá, zelená, červená).
Špízy pak na oleji opečeme.
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.