Leden ve Starbucks patří rostlinám a přírodě

13.1.2022 00:00   |   Tiskové zprávy
Nový rok přináší nové začátky! Vyzkoušejte i vy něco nového a ochutnejte ve Starbucks speciality připravené pouze z rostlinných surovin. Zimní nabídka je jich plná!

Starbucks

Není vám lhostejná budoucnost naší planety? Potraviny rostlinného původu jsou z hlediska uhlíkové stopy a dopadu na životní prostředí výrazně příznivější než potraviny původu živočišného. Leden jsme proto v kavárnách Starbucks zasvětili rostlinným dobrotám. Vyhlašujeme Veganuary, měsíc věnovaný rostlinným specialitám a zdraví naší planety!

Rostlinné alternativy mléka tentokrát přicházejí v mimořádně atraktivní podobě ovesného latté, které si můžete dopřát hned ve třech variantách. Strawberry & Vanilla Oat Latte kombinuje kávu se ovocnou chutí jahod, jemnými tóny vanilky a bohatou porcí sametové pěny s růžovým jahodovým toppingem. Nastartuje váš den pořádnou dávkou svěžesti!

Honey & Hazelnut Oat Latte představuje nebeské spojení květové sladkosti medu a zemité chuti lískových oříšků, nechybí nadýchaná pěna a zlatý medový posyp. Trojici doplňuje Dark Cocoa & Orange Latte, rafinované prolnutí bohatých tónů tmavé čokolády a pikantního pomeranče, ozdobené lahodnou pěnou a čokoládovo-pomerančovým toppingem.

Základem všech tří variant je světle pražená káva Starbucks Blonde Roast s přirozeně sladkým nádechem a něžnými citrusovými tóny. Právě tato káva vytváří dokonalou harmonii s jemnou chutí ovesného nápoje.

Ovesné latte ale není jedinou rostlinnou hvězdou, kterou ve Starbucks najdete. Veganské speciality najdete i mezi snacky, které zasytí bez pocitu těžkosti. Dáváte-li přednost slaným dobrotám, určitě ochutnejte Sendvič s veganskými nudličkami & rukolou.

Pro milovníky sladkého jsou připraveny veganské croissanty s malinovou nebo pomerančovou náplní a veganský jablečný koláč.

Až příště zavítáte do Starbucks, odhodlejte se vyzkoušet něco nového! Nechte si svůj oblíbený nápoj připravit s jednou z mléčných alternativ. Doplňte ho veganským sendvičem či croissantem, a užívejte si skvělou chuť i lehkost rostlinné kuchyně

r


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci