VÁHY (23. září – 22. října)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

VÁHY

Zdraví

Do 10. května a znovu od 28. října do 20. prosince, máte velkou šanci si vylepšit vaši fyzičku, zvládnete více cviků, ale nezapomínejte na meditaci a zapojte do své práce lidi, kteří vám přinášejí radost. Jen si dejte pozor na tendenci ukousnout si větší sousto, než jste schopni pozřít.

Vztahy

Od 10. května do 28. října vám Jupiter přináší více příležitostí spárovat se s lidmi, které zbožňujete, a posunout se s nimi vpřed na společných cílech. Pokud jste svobodní, tento pohyb by mohl být super náhodný pro spojení s někým, kdo je v souladu s vaší budoucí vizí.

Pokud jste napojeni, mohli byste začít přemýšlet o tom, jak posunout svůj vztah na další úroveň. A budete si užívat ještě více této šťastné energie v roce 2023...

Kariéra

Kolem 15. května a 25. října se budete cítit tlačeni k tomu, abyste změnili svůj plán vydělávání peněz. Nakonec je tento okamžik, který mění hru, příležitostí přehodnotit projekty, do kterých vkládáte svůj čas a energii.

Jste za své úsilí adekvátně odměňováni, nebo byste mohli lépe investovat do něčeho více naplňujícího - nejen finančně, ale i emocionálně? Nyní máte šanci se hluboce zamyslet a odpovědět si na tyto hlavní otázky.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci