ŠTÍR (23. října – 21. listopadu)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

ŠTÍR

Zdraví

Díky šťastnému Jupiterovu času do 10. května a znovu od 28. října do 20. prosince můžete naplnit snahu o dobrou fyzičku větší kreativitou a bezstarostnou hravostí. Vzpomeňte si na aktivity, které jste milovali, když jste byli dítě, ať už to bylo plavání, tanec, nebo oblíbený sport.

Ať tak či onak, budete moci v novém roce snadněji pokračovat tam, kde jste ve starém skončili. A vězte, že radostné aktivity, které nyní přidáte, by mohly pomoci udržet vaši energii a dosáhnout zdravotních cílů nejen nyní, ale i do roku 2023.

Vztahy

Zatmění 30. dubna a 8. listopadu pro vás znamená, že letošní rok je velkým pro to, abyste zjistili, jak nejlépe vyvážit pocit osobní touhy s touhami vašich partnerů - ať už romantických, obchodních, nebo platonických. Pokud jste ochotni se setkat na půli cesty, vaše pouto bude vzkvétat, ale pokud existuje vrozený nedostatek reciprocity, tato zatmění mohou sloužit jako okamžiky otevírající oči.

Bolestivá nerovnováha se stane příliš zřejmou, než aby se dala popřít. Jen si pamatujte, že vytvoření prostoru pro změny v této oblasti vašeho života vás posilní.

Kariéra

Jupiter je na stráži a vy získáte náhled šťastnějšího, profesionálněji pracujícího odborníka, který bude v klidu pokračovat i v roce 2023. Ale pokud jste snili o silnější pozici v práci, může letos přijít váš okamžik, vaše chvíle, kdy uchopíte býka za rohy. S Jupiterem v zádech může vaše důvěra stoupat, což z vás učiní ještě atraktivnějšího spolupracovníka pro potenciální vyšší vrstvy nebo klienty.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci