STŘELEC (22. listopadu – 21. prosince)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

STŘELEC

Zdraví

Kolem zatmění 30. dubna a 8. listopadu můžete mít prozření nebo intenzivní okamžik otevírající oči, kdy si uvědomíte perspektivu svojí péče o tělo. Je pravděpodobné, že váš přístup by mohl přinést změnu. Přichází příležitost meditovat o tom, jak chcete, aby vaše každodenní rutina vypadala a jak může lépe podpořit cíle o vaše zdraví.

Vztahy

Do 10. května a znovu od 28. října do 20. prosince najdete více času a energie, abyste se věnovali péči o své vazby s blízkými a přáteli, kteří jsou v podstatě rodina. I když nejste zrovna domácí typ, tiché noci nebo víkendy strávené zahradničením, či procházením starých fotoalb vás mohou naplnit více, než obvykle.

A pod dohledem Jupitera tak získáte náhled na extra zábavnou, spontánní, kreativní a koketní energii, kterou si příští rok užijete.

Kariéra

Začátkem roku vás Venuše pošťouchne, abyste přehodnotili, jak přispíváte ve společném úsilí o vydělávání peněz a dostáváte-li to, co si zasloužíte. A koncem roku také dostanete mnoho příležitostí vrátit se k „rýsovacímu prknu“, abyste si promysleli a narýsovali zdokonalenou výdělečnou a investiční strategii.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci