RYBY (19. února – 20. března)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

RYBY

Zdraví

Letos, stejně jako loni, znovu zažijete vítaný pocit optimismu. Budete se cítit, jako že můžete přijmout téměř vše, na co si vzpomenete - a tak to i bude. Popusťte uzdu své fantazii. Ať už uvažujete o zdokonalování nové duchovní nebo fitness praxe, máte vše, co potřebujete, abyste se posunuli vpřed.

Vztahy

Začátkem roku vám Venuše umožní znovu se spojit s lidmi z minulosti. Ať už se chcete vrátit ke skupinovému projektu, který jste dříve opustili, nebo mít rozhovor se starým přítelem, takový počin může vydláždit cestu. A pokud vám chybí příležitost, dostanete druhou šanci koncem roku od Merkura.

Kariéra

Šťastný Jupiter vám od 10. května do 28. října nabídne náhled na to, co můžete očekávat v dalším roce 2023. Přijde pravděpodobně více finančních příležitostí, než můžete sledovat. Klíčem k úspěchu bude mít jasno v tom, čeho chcete dosáhnout a jak se chcete ukázat. A také co chcete přibírat ve svých profesních zkušenostech. Pak budete schopni zefektivnit práci a vynaložit svou energii mnohem cíleněji což jen zlepší vaše výsledky.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci