RAK (21. června – 22. července)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

RAK

Zdraví

Díky šťastnému Jupiteru se do 10. května a později od 28. října do 20. prosince budete cítit sebevědoměji, rozpáleněji či chladněji, když se dostanete ze své komfortní zóny. V těchto obdobích bude pro vás snadnější vyzkoušet si odvážný nový koníček nebo experimentovat s náročnými recepty v kuchyni.

Když se budete učit a rozšiřovat své obzory, získáte ze zkušenosti přesně to, co potřebujete.

Vztahy

Rok 2022 vyžaduje, abyste se zamysleli nad lidmi a kreativními projekty, se kterými se nejvíce chcete zabývat. Nejlepší způsob, jak otestovat, zda jste synchronizováni se svými kontakty: Udělejte krok zpět a zvažte, jak pohodlně se cítíte, když je máte kolem sebe. Spolehněte se na intuici, řekne vše, co potřebujete vědět.

Kariéra

Expanzivní Jupiter vrhne hlavní pozornost na váš profesní život od 10. května do 28. října a nabídne náhled na to, co si v roce 2023 užijete nejvíce. Ať už jste soupeřili o větší uznání v práci, budovali vlastní podnikání nebo doufali, že se přesunete na vyšší pozici, planeta hojnosti může učinit i vaše nejdivočejší kariérní cíle realitou. Vaše hlavní výzva: mít jasno v tom, co chcete, protože obloha je nyní limitem.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci