PANNA (23. srpna – 22. září)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

PANNA

Zdraví

S vážným Saturnem budete mít pocit štěstí, že máte mnoho profesionálních a společenských závazků, ale jste také příliš slabí a možná i skutečně vyhoření. Planeta vám dodá více vědomí struktury, hranic a poznáte a nastavíte si pak své vlastní limity v zájmu vašeho současného a budoucího blahobytu.

Ať už si nyní stanovíte jakýkoli základ, může vám to pomoci cítit se v rovnováze, což bude životně důležité i pro nadcházející roky.

Vztahy

S expanzivní Jupiterem strávíte čas do 10. května a pak znovu od 28. října do 20. prosince. Ten samozřejmě vrhá pozornost na vztahy jeden na jednoho. Pokud jste svobodní, můžete potkat někoho, kdo se cítí jako vaše druhá polovina.

A pokud jste „napojeni“, tento tranzit bude sloužit k posílení vaší schopnosti spolupracovat jako tým na vašich největších společných cílech. Můžete se také těšit na spoustu štěstí v obchodních partnerstvích a přátelstvích.

Kariéra

Váš vládce Merkur vás bude postrkovat, abyste si ujasnili své cíle při vydělávání peněz a budování kariéry. Od 14. do 25. ledna, od 10. do 24. května i od 9. září do 2. října to budou období, ve kterých můžete vyčistit pavučiny, vypořádat se se starým obchodem. Budete mít šanci ještě více vše zorganizovat, což vám ponechá více prostoru a energie, abyste mohli profesionálně zasáhnout svoje směřování.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci