LEV (23. července – 22. srpna)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

LEV (23. července – 22. srpna)

Zdraví

Začátek roku nabídne příležitost změnit vaši každodenní rutinu tak, aby vám přinesla více potěšení. Přemýšlejte: cvičte s přáteli (i když virtuálně), vyhraďte si čas na meditaci nebo protahování a to vše hezky organizovaně.

A od 10. května do 28. října vás šťastný Jupiterův pohyb inspiruje k tomu, abyste otřásli svým fitness plánem pro někoho, kdo vám poskytuje uspokojující duchovní zážitek.

Vztahy

Posel Merkur bude mít v moci vaši reflexi o všech vašich vztazích - od nejhlubších až po kolegiální nebo platonické - od 14. do 25. ledna, od 10. do 24. května a od 9. do 23. září. Považujte tyto okamžiky za cenné možnosti, kdy necháte promlouvat srdce a získáte jasno ohledně reciprocity ve vašich citových vazbách.

Kariéra

Zatmění v roce 2022 – připadající na 30. dubna, 15. května, 25. října a 8. listopadu – od vás vyžaduje, abyste přehodnotili, jak jste zacházeli (nebo možná nezvládali) s rovnováhou mezi pracovním a soukromým životem. Takové sebeuvědomění by mohlo být velmi dobře klíčem k pochopení, proč jste se určitými způsoby drželi zpátky.

V těchto bodech může péčí o staré rány podpořit váš vnitřní pocit bezpečí, což vám umožní bez námahy se pohybovat směrem k profesionálnímu uznání, které si zasloužíte.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci