BLÍŽENCI (21. května – 20. června)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

BLÍŽENCI

Zdraví

Uplynulé dva roky byly naplněny změnami souvisejícími s vlastním obrazem. Rok 2022 o tom, jak zajistit, aby vaše každodenní rutina odrážela vaši vlastní práci. Pokud se zaměřujete na detaily toho, jak vynakládáte svou energii a plavete v hlubokých, náročných emocích - zejména kolem 30. dubna, 15. května, 25. října a 8. listopadu - jste na správné cestě.

Vztahy

Můžete se těšit na více hravosti, spontánnosti, kreativity a příležitosti říct svou pravdu, zatímco posel Merkur tráví více času než obvykle ve vašem pátém domě sebevyjádření a romantiky od 25. srpna do 23. září a znovu od 10. do 29. října. Toto období můžete využít tím, že se ujistíte, že vaše činy jsou v souladu s vašimi nejsrdečnějšími touhami.

Kariéra

Vzpomeňte si na pozdní jaro a začátek léta 2021. Vše, co se pro vás profesionálně chystalo, bude ještě větší a šťastnější díky planetě štěstí - Jupiteru po většinu roku, konkrétně do 10. května a později od 28. října do 20. prosince.

Nyní je váš okamžik vstoupit do světla reflektorů, převzít iniciativu, vést projekty s vyššími sázkami a prezentovat své nejbrilantnější nápady. A všichni lidé, které respektujete a obdivujete, vám budou tleskat.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci