BERAN (21. března – 19. dubna)

29.12.2021 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP

BERAN (21. března – 19. dubna)

Zdraví

Se šťastným Jupiterem, který prochází vaším znamením (poprvé od roku 2010-2011!) od 10. května do 28. října, budete ještě více nažhaveni než obvykle, abyste dosáhli pokroku ve svých velkých cílech. To samozřejmě zahrnuje posun vaší fyzičky na další úroveň. Vaše sebedůvěra stoupne, můžete z ní načerpat extra energii do jakéhokoli dlouhodobého záměru - ať už je to zvedání těžších břemen nebo rychlejší běh.

Vztahy

Určitě si budete uvědomovat vztah k sobě samému což může způsobit, že se budete cítit extra soustředění a sebevědomí. To se samozřejmě projeví v tom, že budete schopnější lépe si nastavovat hranice, které chcete dosáhnout. Zkusíte dosáhnout i na své sny a vazby, jakkoli se vám nyní zdají platonické nebo romantické.

Kariéra

Od 30. října 2022 do 12. ledna 2023 bude váš vládce Mars, je potřeba dávat pozor, občas totiž může dojít k zahlcení informacemi. Musíte si včas ujasnit, s kým chcete pracovat a jak všem podrobně a srozumitelně popsat svou vizi, aby se mohla stát realitou. Je dobré vědět, že máte dobré dispozice více se zaměřit na to, jak nejlépe vynaložit svou energii k dosažení výsledků, o které jste usilovali.

DALŠÍ ZNAMENÍ



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci