Letošním hitem je čistá krása

2.12.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Stejně jako se třídění odpadů stalo již běžnou rutinou v mnoha domácnostech, postupně se jako jedinci zamýšlíme hlouběji a hlouběji nad ekologií a udržitelností, abychom chránili naši planetu.

rimmel

Mnoho z nás již podrobně zkoumá, jaký produkt si kupuje, z čeho je vyroben a jakým způsobem. Stejně zodpovědně k tomu přistupuje i značka Rimmel London, která jako první čistou řadu své kosmetiky uvedla řadu produktů s názvem Kind & Free™, v jejímž názvu se skrývá vše podstatné: be kind, be free, be you (buďte ohleduplní, buďte svobodní, buďte sami sebou).

Rimmel věří, že když je něco dobré pro nás, mělo by to zároveň být dobré pro planetu, dobré pro lidi a společnost a dobré pro jedince. Proto obsahují všechna balení Kind & Free™ PCR, tedy tzv.„post-consumer“ recyklované materiály, které jsou šetrnější k životnímu prostředí.

Mateřská společnost Rimmelu, Coty, netestuje na zvířatech a složení produktů Kind & Free™ jsou 100% veganská a vyrobená s vysokým procentem ingrediencí přírodního původu. Kolekce Kind & Free™  Celá kolekce je zahalena do svěží, světle modré barvy, která má charakterizovat čistou krásu, (nebesa a vodstvo) a vyvolávat nadčasový pocit klidu a síly.

Tato nová kolekce obsahuje pět produktů na obličej, nehty a řasy: vyživující make-up, hydratační korektor, kompaktní pudr neobsahující mastek, pečující lak na nehty a čistou řasenku.

Je načase přivítat novou éru krásy. Objevte čistý, veganský make-up netestovaný na zvířatech, který je dobrý pro vás, dobrý pro společnost a dobrý planetu s novinkou Kind & Free™ od Rimmel London. Live the London look.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci