S dárkovými balíčky Blendea budou SUPERVÁNOCE!

30.11.2021 00:00   |   Komerční články
Oblíbená snídaně nebo zdravá svačinka? Nezáleží na tom, kdy si superpotraviny od české značky Blendea dopřejete. Chutnají skvěle v jakoukoli denní dobu a jejich blahodárné účinky na lidský organismus jsou velmi přínosné.

blendea

Blendea jako zatím jediná zásobuje trh také ořechovými másly doplněnými o tyto superpotraviny, jež zvyšují jejich příznivé působení na zdraví. A to je velký důvod, proč produkty této značky obdarovat všechny, kteří jsou ve vašem životě nejdůležitější.

Vánoční balíček pro muže

Blendea SUPERPROTEIN

Sypká směs bílkovin a superpotravin přispívá k růstu svalové hmoty, podporuje vitalitu i výkonnost a má příznivý vliv na sexualitu a plodnost. Ochucená kakaem, plody lucumy a kokosovým cukrem.

Smíchaná s vodou je ideální jako rychlý proteinový nápoj před a po cvičení. Směs je možné zapracovat také do koktejlů, smoothies a různých pokrmů. Neobsahuje lepek, laktózu ani sóju.

Blendea SUPERCOFFEE

Prvotřídní směs arabicy a robusty je doplněna o superpotravinu reishi, funkční houbu v BIO kvalitě, která posiluje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost organismu. Její specifickou chuť vylaďuje cejlonská skořice a o výživu prospěšných střevních bakterií se postará inulin, obsažený v kořeni čekanky.

Blendea PEANUT NUTCREAM

Ořechový krém z arašídů je populární v celosvětovém měřítku. Nyní v ryze českém podání obsahuje pouze pražené buráky bez dalších přísad. Na jazyku ucítíte jen příjemnou čistou chuť pražených buráků, které obsahují spoustu rostlinných proteinů a zdravých tuků, tolik důležitých pro funkci svalové soustavy a metabolismus.

Blendea PEANUT NUTCREAM si můžete dopřát v thajské kuchyni, s ovocem k snídani nebo do desertů.

Vánoční balíček pro ženy

Blendea SUPERBEAUTY

Blendea SUPERBEAUTY se svěží „berry“ příchutí obsahuje směs adaptogenů, superpotravin a bylinek, jejichž účinky příznivě ovlivňují zdraví, snižují únavu i vyčerpání, udržují normální hladinu cukru a posilují imunitní systém.

Podporují tvorbu kolagenu, tím současně zevnitř pomáhají zvýšit půvab a krásu, zlepšují kvalitu nehtů, vlasů i pokožky. Blendea Superbeauty je zásobárnou vitaminu C i vlákniny a zároveň působí jako silný adaptogen.

Blendea MIXED SEEDS

Směs mnoha druhů semínek jako zdravé mlsání jen tak na chuť, ale i na dochucení polévek, salátů a dalších jídel, má mnoho zdravotních přínosů. Semínka doplněná o hroznová jadérka jsou plná vitaminů, minerálů či omega 3 mastných kyselin.

Podporují zdravý zrak a příznivě ovlivňují kardiovaskulární funkce a nervový i trávicí systém.

Blendea ALMOND NUTCREAM

Ořechovým krémem z mandlí úspěšně nastartujete vstup do nového dne. Mandle jsou zdrojem rostlinných proteinů, které mají příznivý vliv na funkci svalové soustavy a metabolismu.

Přidáním na lívance nebo ovesnou kaši si připravíte lahodnou a zdravou snídani bez strašáka zbytečných prázdných kalorií. Mandlový krém je, stejně jako ostatní produkty Blendea, bez přidaného cukru a bez konzervantů.

Vánoční balíček pro prarodiče

Blendea VEGAN OMEGA 3

Omega 3 mastné kyseliny mají příznivý vliv na zdraví. Významně přispívají k normálním funkcím srdce a cév, posilují imunitní systém, příznivě ovlivňují činnost mozku a zdravého zraku, napomáhají regulovat krevní tlak a snižovat hladinu cholesterolu, působí protizánětlivě, hydratují pokožku a brání předčasnému stárnutí.

Podporují kognitivní funkce, ovlivňují výkyvy nálad i deprese. Mohou snižovat riziko vzniku Alzheimerovy choroby a demence. V neposlední řadě pomáhají lépe zvládat stres, a to je důležité nejen, když potřebujete pohlídat děti...

Blendea SUPERCOFFEE

Prvotřídní směs arabicy a robusty je doplněna o superpotravinu reishi, funkční houbu v BIO kvalitě, která posiluje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost organismu.

Specifickou chuť reishi dolaďuje cejlonská skořice a inulin, obsažený v kořeni čekanky, zajišťuje výživu prospěšných střevních bakterií, zvlhčuje sliznice a napomáhá snadnému vyprazdňování.

Blendea MIXED NUTS

Mixem mandlí, pekanových ořechů a kešu darujete svým prarodičům lahodnou a zdravou pochoutku, s obsahem prospěšných látek a minerálů, kterou si mohou dopřát jen tak na chuť.

Babičky ale většinou rády pečou, MIXED NUTS tak jistě využijí na přípravu desertů a dozdobení různých pokrmů.

blendea.cz



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci