Vánoce ťukají na dveře Costa Coffee

15.11.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Vánoce už jsou za dveřmi, jste připraveni na vánoční posezení s vašimi nejbližšími nad hrnkem kávy ze zimní nabídky Costa Coffee? Těšíte se, až budou vaše ruce v teple, při popíjení horkého perníkového latte?

Costa

I letos bude z  kaváren Costa Coffee vonět káva s perníkovým sirupem, šlehačkou a malým perníčkem jako ozdobou. Můžete se také těšit na kelímky s novou zimní tématikou. A nezapomeňte si k tomu vychutnat i jeden z tradičních vánočních dortů.

Perníkové latte: jen jednou v roce na Vánoce

Perníkové caffè latte z Costa Coffee je v nabídce jen jednou v roce. A to je důvod, proč by ho měli ochutnat všichni milovníci voňavých káv a hlavně Vánoc. Perník je symbolem nejenom Vánoc ale i bohatství.

Na „perníkové kávě“ proto baristé v Costa Coffee nijak nešetří. Jde o kombinaci silné kávy, našlehaného mléka, perníkového sirupu a šlehačky s malým perníčkem.

Horká novinka: Toblerone caffè latte

Horká do slova a do písmene. Spojením čokolády Toblerone s kávou, vznikne teplý nápoj Toblerone caffè latte. Latte zalité čokoládou s karamelovou omáčkou a medovým sirupem vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři a uspokojí mlsné chutě.

Zdobí ho kopec šlehačky a zkrátka nepřijdete ani o mini čokoládu Toblerone servírovanou vedle horkého nápoje.

Oříškovo-karamelové caffè latte

Spojení kávy a karamelu fungovalo vždycky. Sladkost mléka a karamelového sirupu skvěle doplňuje silnou a výraznou chuť kávové směsi Mocha Italia a vzniká lahodný kávový nápoj, sladký tak akorát.

TIP:
Jde to i bez mléka. Caffè latte si bez obav můžete vy­chutnat, i pokud vám nedělá spoje­ní kávy a klasického mléka zrovna dobře. Zkuste místo mléka některou z jeho rostlinných alternativ. Na výběr máte z těchto rostlinných nápojů: ovesný, mandlový, kokosový a sójový.

Višňová horká čokoláda

Kdo jsem? Jsem lehce nakyslá, ale sladká. Jsem hořká, ale sametová? Přece Višňová horká čokoláda.

Ať už si dáte tuto krásku zdo­benou višňovou omáčkou a čer­venými čokoládovými hoblinka­mi nebo jinou z nabídky horkých čokolád, bude to, jako byste si omotali teplou šálu kolem krku.

Vánoční císařův řez

Kardinalschnitte není žádné vánoční zaříkávadlo, ale rafinované sladké pokušení z bílkového krému, domácí malinové mar­melády a nadýchané malinové šlehačky. Své o tom vědí vídeňští cukráři, kteří s malinovým dezertem přišli jako první.

A jelikož nejsme v Rakousku, pojmenovala Costa Coffee tento dezert Vánoční císařův řez. Bílek je i součástí kokosky, která nesmí chybět ani letos.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci