Oslaďte si život. La Donuteria otevírá další pobočku

3.11.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Donut je celosvětově nejoblíbenějším a nejprodávanějším dezertem. Aby byl ale opravdu dobrý, musí být dokonale čerstvý. Proto je skvělou zprávou, že nejlepší donuty ve městě nyní seženete na dalším místě - La Donuteria otevírá novou pobočku ve Spálené.

donuteria

Aby La Donuteria mohla uspokojit více zákazníků, kteří už si zvykli chodit pro ty nejlepší a vždy čerstvé donuty na Vinohradskou, otevírá další pražskou pobočku, tentokrát ve Spálené ulici. I tady je na prvním místě kvalita prodávaných dezertů.

Pečeme od 4:30

„Víme, že aby donut uspěl i u těch nejnáročnějších zákazníků, musí být především čerstvý a vyrobený z poctivých surovin. Naše tajná receptura je složena jen z těch nejkvalitnějších ingrediencí, které si navíc vybíráme co nejvíce lokálně,“ popisuje majitel La Donuteria Stanislav Vidrzek.

„Naše donuty pečeme každý den, přičemž s jejich přípravou začínáme už v půl páté ráno, aby si zákazníci mohli u nás k ranní kávě dopřát i čerstvý sladký nebo slaný donut,“ dodává spolumajitel La Donuteria Lukáš Jakubek.

První slané donuty

Naznačuje tak, že La Donuteria ve Spálené má poprvé v nabídce i donuty připravované na slano. Stalo se zároveň už tradicí, že na pultu kromě čokoládových, ovocných či karamelových nikdy nechybí ani veganské kousky, a tak si v La Donuteria vybere opravdu každý.

Nabídka se navíc celkem často proměňuje, každý týden si tu totiž chystají novou specialitu. K donutu si tu rovnou můžete dát šálek kvalitní italské kávy.

Novou pobočku La Donuteria najdete na adrese Spálená 93/23, Praha 1.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci