Podzim plný novinek v pekařství Paul
22.10.2021 00:00 | Tiskové zprávyZákazníci stále častěji míří do pekařství PAUL nejen pro čerstvé bagety a chleby, tradiční francouzské pečivo a lahodné zákusky, ale také na oběd s kolegy nebo lehkou večeři ve společnosti přátel.
Tomuto trendu vychází PAUL vstříc a svou nabídku nyní doplňuje o teplá jídla, která nezapřou inspiraci francouzskou kulinářskou tradicí.
Milovníky sladkých pokrmů a neodolatelné vůně pravé vanilky potěší úžasně vláčný Croissant se šodó. Spojili jsme pro vás to nejlepší z české a francouzské kuchyně, přidali trochu PAUL styu a výsledek vás ohromí.
Lahodná kombinace klasického máslového croissantu s jemnou omáčkou šodó vám připomene prázdniny u babičky nebo sváteční nedělní oběd. Pokrm se podává teplý a nejlépe chutná s výbornou kávou PAUL.
Nabídku postupně doplní i další teplá jídla, například Krůtí sous-vide s opečenými brambory a ratatouille. Křehká krůtí prsa doplňují lahodné opečené brambory a zeleninová směs ratatouille.
Jemně dochucená směs pečeného lilku, cukety a papriky patří mezi francouzskou klasiku a tvoří k libovému krůtímu masu dokonalou přílohu. Díky použití kuchařské metody sous-vide, tedy pomalé přípravě ve vakuu při nízké teplotě, jsou krůtí prsa nádherně měkká, šťavnatá a plná chuti.
r