Carnilove true fresh servírují psům jedinečný zážitek

11.10.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Psi jsou šelmy a přirozené instinkty jim velí lásku k masu. Kdyby mohli, pravděpodobně by si do misky nechali servírovat flákotu za flákotou. Zdraví by ale strádalo.

Carnilove

Tělo totiž potřebuje pro správný chod jídelníček, který bude vyvážený a bohatý i na další zdraví prospěšné ingredience. Kýženou výživu a sny o šťavnatém steaku poskytnou granule postavené čistě na čerstvém masu.

Takové jsou nové granule Carnilove True Fresh. Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ jejich složení z 60 % masem v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v nadstandardní chuťový zážitek.

Šetrné zpracování surovin zachovává původní výživové vlastnosti masa a zajišťuje až o 70 % vyšší chutnost, něž jakou se mohou chlubit běžná krmiva.

Kvalitní a zdraví prospěšné

Řada Carnilove True Fresh spolehlivě obstojí také jako strava zdraví prospěšná. Rybí, hovězí a krůtí maso bez předchozího zpracování zaručuje výjimečnou 95% stravitelnost bílkovin, tudíž krmiva jako takového.

„Fresh“ zdroje proteinu navíc vynikají vysokým obsahem kvalitních aminokyselin, důležitých stavebních látek organismu.

Skutečnou špičku z řady činí i pečlivě volené ingredience té nejvyšší jakosti a prověřeného původu. Hovězí a krutí maso dodávají lokální farmáři z Čech nebo severního Rakouska. Mořské ryby pochází z udržitelného rybolovu v norských a skotských mořích, ty sladkovodní zase z evropských rybích farem.

Aby byl chuťový zážitek kompletní, zaslouží si věrný psí přítel čas od času lahodnou odměnu nad rámec běžného jídelníčku. Pamlsek, kterým dáte najevo, že vám na něm záleží. Pro tyto příležitosti nabízí řada Carnilove True Fresh mrazem sušené „snacky“ z králíka a kachny.

Továrna s ojedinělým know-how

Exkluzivní chuťový zážitek a výživový benefit umožňuje inovativní výrobní kapacita společnosti Vafo Praha, producenta krmiv Carnilove. Nová továrna v Číčenicích se zaměřuje speciálně na produkci z čerstvého masa a díky nejmodernějším technologiím mohou vznikat granule té nejvyšší kvality.

Maso do továrny přichází v čerstvém stavu a k extruzi jej připravují ve speciálních prostorech až na místě. Jedná se o novou cestu k výživě psů, kterou ocení všichni, komu na chutnosti a kvalitě záleží. Prostě granule, které chutnají tak, jak ještě nikdy nechutnaly.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci