Rio Mare Paté – rybí delikatesa na každou příležitost!

4.10.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Všichni dobře víme, že mořské ryby by měly být nedílnou součástí našeho jídelníčku – prospívají našemu zdraví a obsahují celou řadu vitamínů, důležitých minerálů, bílkovin, nebo omega-3 a omega-6 mastných kyselin.

rio mare

Ne vždy je ovšem čerstvá ryba po ruce, ne vždy je čas na její přípravu, a hlavně – ne vždy jsou naše chutě ve shodě s tím, co považujeme za vhodné pro zdraví a štíhlou linii.

A pro všechy tyto situace je tu Rio Mare Paté – spolehlivý pomocník a všestrannýparťák na přípravu rychlé večeře, zdravé chuťovky nebo parádního pohoštění pro nečekanou návštěvu.


Tuňákový krém se sušenými rajčaty – Tuňákový krém – Lososový krém – Tuňákový krém s feferonkou

Patříte k milovníkům originálních jednohubek, po kterých se doslova „zapráší“? Pak nezapomeňte mít vždy po ruce Rio Mare Paté fantastické rybí krémy a pomazánky složené z pečlivě vybraných ingrediencí té nejvyšší kvality.

Jsou „ready to eat“, stejně jako „ready to help“ s přípravou jedinečných pokrmů doslova za pár minut. Pusťte uzdu vaší fantazii – úspěch je vždy zaručen!


Kanapky s Rio Mare Paté Tuňákovým krémem s feferonkou, artičokem a semínky, uprostřed rajčátka ozdobená Rio Mare Paté Lososovým krémem a vlevo vejce ozdobená Rio Mare Paté Tuňákovým krémem

Rio Mare Paté v tubě – praktický pomocník pro všechny, kdo si v kuchyni rádi hrají.

Ryba té nejvyšší kvality, bez přidaných konzervantů, ponechá dostatek prostoru vaší kreativitě – hodí se do dipů, pomazánek, sendvičů a salátků, na dozdobení obložených mís nebo jen tak, k čerstvě upečeným bagetkám...

Uzavíratelná tuba díky snadnému použití jen umocní radost z přípravy neodolatelného občerstvení!

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci