Manboxeo dárková bedna s páčidlem – dárek pro muže

21.10.2021 00:00   |   Komerční články
Taky občas přemýšlíte nad tím, jaký dárek udělá muži největší radost? Máme pro vás tip, který všem vyrazí dech a už jen samotné otevírání dárku bude výjimečným zážitkem pro všechny zúčastněné.

bedna

Co to je? Originální Manboxeo dárková Bedna s páčidlem od Manboxeo.cz. Prostě pořádná dřevěná bedna pro chlapa plná unikátních a originálních produktů. Je poctivě zatlučená hřebíky a dodávaná s páčidlem.

Už je vám to jasné? Ano! Aby se muž k dárku dostal, musí si ho nejdříve vypáčit.

Dvě originální provedení Beden pro muže plné unikátních obsahů

Manboxeo dárkové Bedny pro muže existují hned ve dvou provedeních. Prvním je klasická dřevěná, pečlivě zpracovaná a poctivě zatlučená Manboxeo Bedna s páčidlem a druhým je Bedna KPZ, tzv. Krabice Pánské Záchrany, ve speciálním designu z opáleného dřeva.

Ale nebojte, i do KPZky se musí muž dostat pomocí páčidla, takže o tuhle část zábavy obdarovaný určitě nepřijde.

Bedna jako dárek pro gurmány i pivaře

Manboxeo dřevěné Bedny jsou plné kvalitních a originálních delikates, které jsme pečlivě vybírali tak, aby lahodily chutím i těch nejvybíravějších.

Každý milovník jídla určitě ocení Manboxeo Bednu pro gurmána plnou specialit od poctivých českých výrobců. A jelikož většina mužů miluje maso, je tato bedna přímo napěchovaná řadou výborných masových pochoutek - od pečeného perfektně ochuceného masa přes paštiky s portským vínem až po velice chutné salámy z kvalitních surovin.

Pokud je muž spíše milovník piva, určitě ocení dárek v podobě Manboxeo Bedny KPZ s domácím pivovarem Premium, díky kterému může muž proměnit jakoukoliv kuchyň ve svůj vlastní minipivovar. Bedna pro chlapa, který si neumí život bez piva ani představit jako dělaná! Nemyslíte?

Na Manboxeo.cz najdete více než 300 unikátních obsahů Manboxeo Beden. Nejen Bedny pro pivaře a gurmána, ale i pro masožravce, kafaře, whiskaře, fitkaře nebo milovníka sladkostí. Všechny Bedny jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého dne.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci