Ivana Jirešová: Všechno škodlivé musím vypotit

22.9.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Udržet si perfektní postavu i přes přibývající léta je zásadní problém, který se nevyhýbá žádné ženě. O to intenzivněji jej však řeší ty, které jsou téměř denně v hledáčku fotoaparátů nebo kamer.

SAbon

Od podzimu jim i dalším nabízí pomoc prodejna kosmetiky Sabon v Obchodním centru Nový Smíchov. NA otevření butiku nechyběla křehká herečka Ivana Jirešová (44), známá propagátorka bikram jógy, při které se cvičí v místnosti vyhřáté na 42 °C.

Právě jóga je pro ni důležitá nejen po fyzické, ale zejména psychické stránce. „Já se k ní dostala v hodně složitém období. Dlouho jsem bojovala o dceru, byla jsem bez ní vždy 14 dní v kuse, a to je pro každou matku nesmírně těžké. Jóga mi pomohla a dodnes pomáhá držet se v neutrálu, tak jak to má být,“ svěřila se herečka.

Ivana také nedá dopustit na přírodní kosmetiku a saunování. „Mám suchou pokožku, takže miluju různé oleje, peelingy, do koupele si dávám sůl z Mrtvého moře od značky Sabon, protože má výborné detoxikační účinky, ráda přidám i různé esenciální oleje,“ vysvětluje.

„Očista je pro mě opravdu důležitá. Mám doma i infra saunu, abych mohla všechny škodlivé látky vypotit,“ dodává Jirešová.

Bývalá modelka Klára Kováčová (37) je pro mnoho žen vzorem fitness bohyně. Vyrýsované svaly jsou výsledkem dřiny a odříkání. „Cvičím každý den, ale není to jenom o cvičení, je to i o stravě. Jakmile člověk vyřadí zbytečné cukry a pečivo, výsledky jsou vidět rychle,“ radí.

Klára na otevření nového butiku Sabon dorazila i se starším synem Radkem, který se stejně jako maminka věnuje intenzivně sportu a nebojí se spolu s maminkou pustit ani do náročného Spartan Race, což je kombinace běhu a zdolávání překážek za jakéhokoliv počasí a v tom nejnáročnějším terénu.

Zdroj: Sabon
Foto archiv Romany Pavelkové



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci