Columbia Sportswear pro aktivní život ve městě v teple a suchu

23.8.2021 00:00   |   Komerční články
Světoznámá značka sportovního oblečení Columbia Sportswear připravila podzimní kolekci univerzálního stylového funkčního oblečení a bot pro všechny aktivní milovníky pohybu ať už v městské džungli nebo jejich zelených oázách.

Columbia

Kolekce dokonale kloubí současné módní streetové trendy s funkčními prvky a tak své majitele udrží v teple, suchu a pohodě. Kdekoliv a kdykoliv. 

Kolekce Columbia Urban Outdoor čerpala inspiraci v atletickém oblečení, které přetransformovala pro městský lifestyle a outdoor. Je určena všem mužům a ženám, kteří mají rádi pohodlné a univerzální oblečení, ale zároveň jsou nekompromisní v otázkách stylu a moderní estetiky.

Přináší kompletní a skvěle od hlavy k patě sladěné outfity pro pohyb v různých městských prostředích. Nechybí výrazné barevné potisky, výrazná loga, ani inovativní technologie Columbia jako termoreflektivní Omni-Heat Infinity.

Kolekce nabízí široký výběr mikin s kapucí i bez, kalhoty, městské fleecovky, zateplené vesty i bundy – od anoraků po klasické střihy s různou úrovní zateplení.

Vše lze nakombinovat do vrstvených outfitů v tlumených podzimních, ale třeba i ve výrazných barvách.

V kolekci nechybí ani trendy doplňky v podobě ledvinek, batohů a tašek, čepic i kšiltovek.

Kolekce Columbia je k dostání především ve značkových prodejnách značky Columbia v pražském obchodním centru Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci