Mop Vileda TURBO pro snadný a efektivní úklid

17.8.2021 00:00   |   Komerční články
Čistou podlahu doma udržíte snadno pomocí toho pravého pomocníka. Rotační třásňový mop Vileda TURBO díky svým unikátním vlastnostem spolehlivě vyčistí všechny druhy tvrdých povrchů a dostane se i do těžko přístupných prostorů pod nábytkem a rohů.

Vileda

Třásně z mikrovlákna rychle a řádně vyčistí podlahu a odstraní více než 99 % bakterií a virů pouze pomocí vody bez nutnosti použití chemikálií.

Součástí setu je i kbelík se šlapacím pedálem a rotačním ždímačem, díky kterému hlavici z mikrovláken hravě vyždímáte na požadovanou vlhkost – stačí ji vložit do ždímače a sešlápnutím pedálu nechat odstředivou sílu odstranit přebytečnou vodu. Mop tak můžete bez obav použít na všechny typy povrchů včetně dřevěných podlah.

Kbelík navíc obsahuje bariéru, která zabrání stříkaní vody ven z kbelíku během ždímání pro maximální komfort při úklidu. Pro co nejsnazší manipulaci při úklidu má kbelík podélnou rukojeť a váží pouhých 1,4 kg a vodu z kbelíku snadno a intuitivně vyprázdníte čelním otvorem.

Vileda TURBO hlavice z mikrovláken je snadno odnímatelná a lze ji prát v pračce až na 60 °C. Náhrady je možné zakoupit i samostatně. Díky trojúhelníkové hlavici se dostane i do těžko přístupných rohů.

Otočný 360 ° kloub mopu usnadňuje čištění těžko přístupných oblastí, jako například pod nábytkem. Kvalitní trojdílná teleskopická tyč má volitelnou délkou, která dosahuje až 125 centimetrů.

Pro snadný a efektivní úklid volte takové pomocníky, kteří vám práci opravdu usnadní. Třásňový rotační mop Vileda TURBO v setu s praktickým a lehkým kbelíkem podlahu efektivně vyčistí a díky mikrovláknu odstraní více než 99 % bakterií a virů pouze za pomoci vody.

Třásňovou hlavici můžete snadno odejmout, vyprat v pračce a používat opakovaně. Rotační ždímač ve spolupráci se šlapacím pedálem snadno odstraní z mopu přebytečnou vodu. Díky trojúhelníkové hlavici a otočnému kloubu se s mopem dostanete i do jinak těžko přístupných míst pod nábytkem či rohů.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci