Espresso Tonic: Prodlužte si léto s Kinley

30.8.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Ačkoliv jsou prázdniny a doba letních dovolených za námi, není třeba dávat létu sbohem. Právě naopak. Užijte si letní atmosféru i v září!

costa

Pomoci vám s tím rozhodně může drink Espresso Tonic, který si díky spolupráci limonád Kinley společnosti The Coca-Cola Company a Costa Coffee můžete vychutnat nejen v kavárnách tohoto řetězce, ale i u vás doma.

Espresso Tonic je skvělou volbou pro ty, kteří upřednostňují nahořklou chuť kávy a méně sladké limonády. Je navíc nealkoholický a můžete si ho proto užít kdykoliv během dne.

Říká se, že drink Espresso Tonic vznikl pouhou náhodou v jedné kavárně ve švédském Oslu, kde si jeden ze zaměstnanců potřeboval dobít energii po dlouhém a namáhavém večeru. Rozhodl se smíchat své ranní espresso se zbylým tonikem z večírku, nápoj osladil trochou sirupu, přidal led a nový nápoj byl na světě.

V řetězci kaváren Costa Coffee vám pod názvem Espresso Tonic nabídnou své lahodné espresso namíchané s Kinley Tonic Water. Tato speciální nabídka je k dispozici už pouze do konce srpna.

Ale díky dostupným kávovým zrnkům Costa Coffee a novému 330ml plechovkovému balení limonády Kinley Tonic Water si můžete tento nápoj bez problémů namíchat v pohodlí vašeho domova a dopřát svým chuťovým buňkám tento nezapomenutelný zážitek i během září a babího léta.

„Cílem naší dlouhodobé kampaně Svět je plný chutí je představit limonády Kinley nejen jako skvělé osvěžení pro dospělé kdekoliv a kdykoliv, ale díky jejich jedinečným příchutím i jako velmi zajímavou součást míchaných drinků,“ komentuje Kateřina Třísková, brand manažerka značky Kinley ve společnosti The Coca-Cola Company ČR/SK.

TIP
Kreativitě se meze nekladou

Espresso Tonic se zrnky Costa Coffee a Kinley Tonic Water je řekněme taková klasika. Nebojte se však experimentovat a zkuste sáhnout i po dalších příchutích limonád Kinley od společnosti The Coca-Cola Company. Bitter Rose jistě zaujme milovníky spíše jemnějších chutí, Ginger Ale zase dodá osobitý šarm.

Všechny tři příchutě – Tonic Water, Bitter Rose i Ginger Ale jsou k dostání i v praktických 330ml plechovkách.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci