Better Together: nová kolekce Happy Socks FW 21

12.8.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Rok 2020 byl náročným budíčkem. Ale přimělo nás to reagovat tím nejlepším možným způsobem: společně. Zůstali jsme na sociálních sítích rozumní a používali jsme je jako kreativní platformu.

happy socks

A zatímco nás celosvětová pandemie držela od sebe, ukázali jsme komunitního ducha tím, že jsme podali ruku těm, kteří to potřebovali. Chcete něco udělat? Udělejte to společně.

Kolekce Happy Socks Fall/ Winter 2021 je tu s cílem přesvědčit, že nejlepší věci v životě stojí za sdílení, zkoumá a oslavuje každou stranu téhle speciální synergie, která vzniká mezi dvěma a více.

V detailech i větších obrázcích, v doslovných významech i metaforách, na nízkých i vysokých ponožkách, nové vzory dokonale vystihují téma sezóny. Mezi nejdůležitější patří Bestie, zvláštní pár, který posouvá klasický náramek přátelství na novou úroveň.

Perfektní dárek, který můžete sladit se svou spřízněnou duší nebo jen jednoduše nechat skamarádit jednu nohu s druhou. Vzory Very Happy/Kinda Happy, protože některé dny jsou zkrátka lepší než jiné a sardinky v plechovce jsou pak nejvýstižnější interpretací tématu kolekce.

Kolekce obsahuje také originální klasiku, která zahrnuje ikonické vzory jako velké puntíky, káry a pruhy. Samozřejmostí jsou i Happy Socks ve zkrácené délce, tzv. ½ crew, ponožky s výšivkou nebo z vroubkovaného materiálu. Všechny ponožky hlavní kolekce jsou vyráběny výhradně z měkké česané bavlny. Pro maximální pohodlí jsou k dispozici v unisexových velikostech 36-40 a 41-46.

Představujeme organickou bavlnu Poprvé jsou všechny ponožky pro sezónní příležitosti (tj. Halloween, Vánoce, Den matek atp..) včetně nových kolaborací vyrobeny z organické bavlny. Skvělý první krok k dosažení cíle Happy Socks spočívající v používání pouze recyklovaných materiálů nebo materiálů z udržitelných zdrojů do roku 2030.

Oslavujte s Happy Socks S dárkovými boxy Happy Socks skvěle oslavíte narozeniny, svátky a vše mezi tím. Kolekce FW ‘21 je plná fantastických možností, které se hodí každému na vašem seznamu. Do posledního detailu vyšperkovaná balení, ať už jako vánoční ozdoby s jedním párem uvnitř nebo adventní kalendář se čtyřiadvaceti, oslavy s Happy Socks jsou vždy ve velkém stylu.

Dětská kolekce

Srandovní ponožky vyrobené tak, aby co nejlépe doplnily šatník všech malých nadšenců. Mezi sezónní zajímavosti patří Food Friends, protože jestli něco děti milují, pak je to fast food. V duchu celé kolekce se hamburgery, limonády i hranolky drží za ruce, protože ve více se to lépe táhne.

V dětské kolekci seženete i matchy-matchy designy, kdy sladíte celou rodinu a přihlížet vám k tomu budou třešně ve slunečních brýlích. A to není všechno. Ach jo, kočky ve vesmíru? Space Cats jsou ideální pro malé tlapky a umožňují skvělé spárování se stylem UFO.

Představujeme organickou bavlnu

Poprvé jsou všechny ponožky pro sezónní příležitosti (tj. Halloween, Vánoce, Den matek atp..) včetně nových kolaborací vyrobeny z organické bavlny. Skvělý první krok k dosažení cíle Happy Socks spočívající v používání pouze recyklovaných materiálů nebo materiálů z udržitelných zdrojů do roku 2030.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci