Zpátky do lavic a kanceláří pery Pilot FriXion

2.8.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Po prázdninách se vracejí zpátky ke svým povinnostem nejen školáci, návrat se týká nás všech, kdy po létě opět usedáme ke kancelářským stolům. K již tradiční výbavě každého školáka neodmyslitelně patří gumovací pera Pilot FriXion Ball.

pera Pilot

Protože ale Pilot nezapomíná ani na dospělé, přináší v letošním roce kolekci elegantních gumovacích rollerů Pilot FriXion Point Clicker určenou právě jim.

Od plastové lahve k peru

Nové kuličkové pero Ecoball doplňuje ekologickou kolekci per B2P. Vůbec poprvé jsou součástí složení pera oceánské plasty. To je plastový odpad posbíraný z pláží, oceánů, řek, jezer a břehů vodních toků. Celkový podíl recyklovaného materiálu tvoří 86 %, z toho 2,5 % právě oceánské plasty.

Design pera Ecoball je navržen tak, aby připomínal tvar PET lahve. Dokonalé propojení designu a využití plastového odpadu k výrobě Ecoballu podtrhuje i skutečnost, že z jedné PET lahve lze vyrobit až tři pera.

Kuličkové pero s vyměnitelnou náplní nabízí maximální komfort při psaní inkoustem na bázi oleje. Díky viditelnosti hladiny inkoustu se vám nikdy nestane, že náplň zničehonic dojde.

Hrot z nerezové oceli a s kuličkou z karbidu wolframu zajišťuje vysokou životnost a odolnost proti tlaku vyvíjenému při psaní. Pero Pilot B2P Ecoball se středním hrotem je k dostání v černé, modré, červené a zelené barvě a díky stiskacímu mechanismu je jedním cvaknutím připravené k psaní. 

Změna je život, změna je Pilot

Kdo se někdy nezmýlil? Kdo někdy nezměnil svůj plán? Nikoho takového ve svém okolí asi neznáme, ale škrtance v diáři chce mít málokdo.

Sáhněte po elegantním gelovém rolleru Pilot FriXion Point Clicker, který díky kouzelnému termosenzitivnímu inkoustu FriXion umožní psát čistě a bez škrtanců. Chybu či změnu jednoduše vymažete gumovacím zakončením pera a ihned přepíšete.

Pero se stiskacím mechanismem v elegantním černém designu nabízí hned osm trendy barev pro vaše zápisky, poznámky či myšlenkové mapy. A pozor, když inkoust dojde, náplň prostě jen vyměníte a oblíbený roller je opět připravený k psaní.

Pilot FriXion Ball nikdy neomrzí

Je čas doplnit školní penály! A co u dětí jednoznačně vede? Jistěže gumovací pera různých barev Pilot FriXion Ball. I chybami se člověk učí, legendárním perem FriXion je však snadno zničí.

Revoluční termosenzitivní inkoust lze snadno vygumovat a přepsat, což potěší nejednoho školáka a studenta. Ergonomický tvar pera a příjemná gumová úchopová zóna zajistí komfortní psaní, náplň s jemným gelovým inkoustem se dá po vypsání snadno vyměnit.

Barva inkoustu odpovídá barvě pera, při výběru tak nikdy nesáhnete vedle. Pokud dbáte na ochranu životního prostředí, tak i tohle, školáky velmi oblíbené gumovací pero, je vyrobeno minimálně z poloviny z recyklovaných materiálů.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci