Tenisky nejen pro volný čas – kde najdete to pravé?

25.7.2021 00:00   |   Komerční články
Tenisky jsou velmi oblíbeným typem obuvi, jelikož se hodí nejen pro volný čas. Díky tomu tak mají široké využití – ke sportu, do města, ale třeba i do práce. Nabídka je široká, takže je rozhodně z čeho vybírat. Záleží tedy jen na vás, jaký model zvolíte.

tenisky

Klasika, nebo veselé motivy?

Jednou z velmi známých značek je Vans. Její tenisky jsou svým vzhledem značně specifické. Nabízí jednoduchý styl, přičemž vybírat můžete z různých provedení. Nejen v teplém letní počasí jistě oceníte Vans Slip-on. Ty nabízí spoustu různých designů. Zvolit můžete neutrální klasiku, jako jsou černé, bílé či třeba černobílé tenisky.

Ovšem pokud si potrpíte na něco stylovějšího, pak jistě oceníte jedinečné motivy. Vans totiž nabízí opravdu mnoho různých modelů, ať už s potiskem z animovaných pohádek, romantické květinové vzory či jiné stylové doplňky, které rozjasní celý váš outfit. Vzorů je spousta, takže se při výběru nemusíte ničím omezovat. Kromě slip-on typu navíc seženete také klasické či kotníkové tenisky.

Dlouhá tradice

Tenisky Vans mají velmi dlouhou tradici a za tu dobu si získali spoustu příznivců. Populární jsou hlavně jako skejtové boty, přičemž lidé s oblibou ve skejtování tvoří velkou část fanoušků této značky.

Ovšem tato obuv se rozšířila i mezi ostatní. Vans si na svých fanoušcích zakládá, přičemž ti se značce odměňují značnou loajalitou. Jakmile totiž jednou tyto tenisky vyzkoušíte, jistě si je zamilujete a jeden pár nikdy nebude dost.

Puma tenisky

Puma je další populární značkou, která se zaměřuje nejen na obuv. Na rozdíl od Vans jsou tyto modely více přizpůsobeny pro sport. I přesto jsou však také skvělé pro každodenní nošení. Jejich velkou výhodou je pohodlnost díky využívání moderních technologií.

Samozřejmostí je široká nabídka různých provedení a barev tenisek. Pro běžné nošení jistě oceníte dámské tenisky Puma bílé. Ty najdete v jednobarevném provedení, ovšem i zajímavé modely v kombinaci s barevným potiskem. Samozřejmostí je také spousta jiných barev.

Velký výběr

Jestliže sháníte nové tenisky, podívejte se na Flexdog. Na této stránce totiž najdete stovky různých modelů, nejen od výše zmíněných značek. Jedná se o platformu zaměřenou na všechny, kteří milují tenisky. V nabídce je proto i řada dalších známých značek. Výhodou je, že je vše na jednom místě. Můžete tak vybírat z velkého množství produktů, přičemž jsou nabízeny pouze od ověřených partnerů zaměřených na prodej obuvi.

Kvalitní obuv se postará o to, že vaše nohy budou v pohodlí. Kromě toho nabízí atraktivní designy, ze kterých můžete vybírat tenisky do práce, na sport či jen tak do města. Neváhejte proto a vyberte si svůj nový pár bot i vy, zcela podle svého gusta.

re
Foto: Denis Bukhlaev / Shutterstock.com



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci