Ochranné brýle by měla vlastnit každá žena

28.7.2021 00:00   |   Komerční články
Nesnášíte krájení cibule kvůli tomu, že vás vždy pálí oči, a ještě vám stékají slzy po tvářích? Možná se to bude zdát hloupé, ale nasaďte si příště při jejich krájení ochranné brýle a uvidíte ten rozdíl.

brýle

Navždy se rozloučíte s rozmazanou řasenkou a nepříjemným pálením očí. A nebojte, nemusíte krást pracovní brýle od svého partnera, buďte soběstačné a pořiďte si svoje vlastní.

Vyberte si ideální tvar i velikost

Už dávno neplatí, že brýle jsou nudné a existuje pouze jeden druh. Pracovní brýle si můžete vybrat na míru a rozhodovat se mezi několika variantami obrouček i tvaru skel.

Když si vyberete ty správné brýle, které vám perfektně padnou, nebudete o nich ani vědět. A obavy z otlaků a dalších nepříjemných poznávacích znaků těsných brýlí rozhodně nejsou na místě!

Těsnící i volné

Jelikož již zmíněné krájení cibule dokáže naše slzné kanálky pořádně potrápit, je nejlepší obranou útok.

A když už je řeč o ochranných pracovních brýlích, tento útok spočívá v tom, že se na práci v kuchyni vybavíte takovými brýlemi, které budou vaše oči co nejvíce izolovat od okolního prostředí. A kromě využití v kuchyni mají i spoustu jiného uplatnění v domácnosti i mimo ni.

Nakupte si brýle online

A abyste se kvůli pracovním brýlím nemusely vydávat do obchodu s potřebami pro kutily, nakupte si je z pohodlí doma. Na internetu najdete spoustu specializovaných e-shopů, které prodávají ochranné pomůcky.

Jedním z kvalitních a prověřených prodejců ochranných brýlí je i společnost Hoffmann Group, která má dlouholetou tradici a je na ni spolehnutí. Jako zákaznice oceníte, jak skvěle je jejich e-shop zásobený a jak široký výběr ochranných pomůcek mají.

Věnujte se domácím pracím a nezapomínejte na ochranu svého zdraví. Zejména při práci s chemikáliemi vám ochranné brýle přijdou vhod.

re
Foto: Halfpoint / Shutterstock.com



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci