Jak odstranit skvrny od trávy, rtěnky či mastnoty

5.7.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Hraní v přírodě, na hřišti či zahradě s sebou přináší kromě vydovádění dětí i špinavé oblečení od trávy či bláta. Nás dospělé zase umí nemile překvapit skvrna na oblečení od make-upu, pera, rtěnky, potu nebo červeného vína. Co s tím?

rex

Nejúčinnější zbraní v boji proti nechtěným skvrnám je rychlost a účinný prací prostředek. S řešením přichází společnost Henkel, která na trh uvádí nové předdávkované kapsle na praní Rex 3+1 Power Caps jenž spolu s rychlostí přinášejí další tři benefity vašemu oblečení – prvotřídní čistotu a odstranění nečistot, svěžest a zářivé barvy.

Jak tedy správně postupovat, když zjistíte, že je vaše prádlo znečištěno? Co nejrychleji ho namočte do studené vody. Teplá voda by totiž jen podpořila usazování pigmentů do látky a ztížila by její odstraňování.

Oblečení nedrhněte a skvrnu rozhodně nerozmazávejte ubrouskem. Pokud nemáte možnost oblečení namočit do studené vody, místo znečištění pořádně vysušte.

Znečištěné prádlo následně vložte do pračky, nastavte doporučenou teplou vody a prací režim. A nezapomeňte zvolit vhodný prací prostředek. Pokud si chcete praní usnadnit a neřešit dávkování, vyzkoušejte nové prací kapsle Rex 3+1 Power Caps.

Jedná se o jedinečné preddávkované kapsle určené k praní i obtížně odstranitelných skvrn, jakými jsou tráva, červené víno, krev, bláto či mastnota, a to i během praní i při nízkých teplotách od 20 ° C.

Nové Rex 3+1 Power Caps jsou k dispozici ve variantě pro bílé i barevné prádlo a kombinují v sobě sílu třech benefitů – zaručují prvotřídní čistotu a odstranění nečistot, svěžest a zářivé barvy vašeho oblečení.

Navíc díky Aromatherapy provedení vaše oblečení provoní smyslnou vůní v kombinaci s esenciálními oleji, ať už je to smyslná orchidej s makadamovým olejem nebo elegantní lotus s mandlovým olejem.

Nové předdávkované kapsle Rex 3+1 Power Caps jsou k dispozici ve dvou velikostech balení: 14 kapslí a 40 kapslí.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci