Sladké léto v Česku! Cinzano přichází s osvěžujícími novinkami

28.6.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Tři nové osvěžující alkoholické nápoje z řady Sladké léto – Cinzano Tonic, Cinzano Rosé a Cinzano Ginger míří do České republiky!

Cinzano

Spojení Cinzana, toniků, velkých kostek ledu s čerstvým ovocem a bylinami tvoří nepochybně nejlahodnější osvěžení tohoto léta. A každý z nás si ho zvládne připravit i doma.

„Lidé po celém světě si Cinzano vychutnávají od roku 1757, tradičně samotné se sodou, tonikem nebo v míchaných koktejlech. Tato letní kombinace je spojením dědictví a historie celé značky,“ říká Thomas Hergge – Export Director z Campari Group pro Střední Evropu.

Milovníci letního osvěžení si tak budou moci vychutnat lahodné spojení sladkých aperitivů Cinzano a toniků hned ve třech variantách:

  • Cinzano Rosé osvěží sladkými ovocnými tóny spojením Cinzana Bianco, Rose toniku (doporučujeme Kinley Bitter Rose) a čerstvého ovoce.
  • Cinzano Tonic nabídne lehce nahořklou svěží chuť spojením Cinzana Dry s tonikem (doporučujeme Kinley Tonic) a čerstvou okurkou.
  • Cinzano Ginger je výbornou volbou pro milovníky zázvorového osvěžení. Užijte si spojení Cinzana Rosso, zázvorového toniku (doporučujeme Kinley Ginger Ale) a čerstvého citrónu a zázvoru.

Drinky z řady Sladké léto zvládne připravit úplně každý a jsou ideálním základem každého letního aperitivo momentu – tedy příjemného setkání s přáteli nad dobrým drinkem a něčím malým na zub.

Ať už budete pořádat zahradní párty, chcete pohostit svou návštěvu nebo se osvěžit ve společnosti svého partnera.

Ideální jsou velké kostky ledu zalité jedním dílem vermutu Cinzano, na to dva díly tonicu Kinley, trochu čerstvého ovoce nebo bylin a máte hotovo. Pak už jen stačí drinky vychutnávat v dobré společnosti někde na lehátku,“ přitakává profesionální barman a ambasador značek Aperol a Cinzano Tomáš Kubíček.

Vermuty Cinzano i toniky Kinley najdete v obchodních sítích i online obchodech po celé České republice.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci