Objevujte společně svět s kostkami LEGO DUPLO

26.6.2021 00:00   |   Tiskové zprávy
Děti milují zkoumat a objevovat svět kolem sebe. Zajímá je, jak fungují auta, co všechno mohou vidět na pouti i jak se třídí odpad. Na průzkum nejrůznějších věcí a situací se batolata mohou vydat s kostkami LEGO DUPLO, které podporují celostní vývoj dítěte.

LEGO DUPLO

Ten hraje nezastupitelnou roli při rozvoji potenciálu už v raném dětství a zdůrazňuje důležitost rozvíjet dítě ve všech směrech, od sociálně emočních základů, fyzického rozvoje přes kognitivní dovednosti až ke kreativitě.

Stavitel nebo objevitel? Obojí!

Objevování velkého světa venku může být pro děti stresující. Stavebnice LEGO DUPLO pomáhají dětem prozkoumávat nejbližší okolí, snový svět i sebe sama v bezpečném prostředí domova.

Prostřednictvím kostek LEGO DUPLO mohou batolata objevovat svět známý i vybudovat úplně nový, přistoupit k nim svým vlastním způsobem, zažít celou řadu dobrodružství z reálného života i zkoumat vlastní svět kreativity.

Hra jako jedna velká jízda

Děti milují přesouvat a pohybovat věcmi, stavebnice LEGO DUPLO jim proto nabízejí ideální příležitost jak postavit a kdykoliv přestavět cokoliv je napadne.

Pro opravdové milovníky rychlé jízdy nabízí řada LEGO DUPLO stavebnice všemožných vozidel od závodních aut, po vláčky až k popelářským vozům. Batolata tak zábavným a kreativním způsobem trénují motorické dovednosti, učí se improvizovat a poradit si i s nenadálými situacemi.

Každý velký příběh začíná malou kostkou

Hra s kostkami LEGO DUPLO dává dětem možnost vytvářet příběhy dle vlastní fantazie. Rozhodnou se ve svém oblíbeném autě vyzvat k závodu obdivovaného superhrdinu, vyrazí na svačinu za myškou Minnie nebo si zkusí vysněné povolání všech dětí a usednou za volant popelářského vozu?

Se sety LEGO DUPLO mohou svobodně vyjádřit své nápady a sdílet je se svými blízkými.

Ze stavebnic LEGO DUPLO si vybere opravdu každý. Zde je přehled těch nejzajímavějších novinek:

Vláček s čísly – Učíme se počítat (10954)

Nenechte si ujet barevný model ze sady LEGO® DUPLO® Vláček s čísly – Učíme se počítat (10954). S 10 očíslovanými kostkami, které mohou děti nakládat a vykládat, stavět na sebe nebo řadit, a DUPLO figurkami dívky, chlapce a pejska nebude brát hraní ani zábava konce.

Závodní auta (10947)

Pestrá stavebnice, která malým řidičům zaručí spoustu vzrušující zábavy a podpoří rozvoj jejich dovedností, obsahuje 2 auta, která stačí postrčit a samy pojedou. Další úžasné doplňky slibují bezpočet vzrušujících příběhů na motivy závodů.

Popelářský vůz a recyklování (10945)

V akční stavebnici na motiv popelářů se děti připojí ke 2 DUPLO figurkám, s nimiž si užijí hromadu legrace a naučí se spoustu věcí. Budou dávat pytle na odpadky do správných popelnic podle barev, procvičí jemné motorické dovednosti s otevíracími víky a autentickým popelářským vozem.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci