Plavky z recyklovaných plastů, exkluzívní novinka Dedoles

1.7.2021 00:00   |   Komerční články
Léto je konečně tady a s ním i módní kousky, které nemohou chybět v horkých letních dnech u vody.

Dedoles

Dedoles přišel i letos s novou exkluzivní Letní kolekce - YouTube, která potěší všechny milovníky hravých designů a barev. Kromě originálních motivů je výjimečná také tím, že dětské, dámské i pánské plavky jsou vyrobeny z vlákna z recyklovaných plastových lahví. Nalaďte se na léto!

Plavky z recyklovaných plastů

Umíte si představit léto bez plavek? My ne! Proto jsme vytvořili množství nových výrazných designů, které si vás podmaní a jediný problém bude, vybrat si ten „správný“ vzor. V Dedoles si každý přijde na své i v létě.

Nová kolekce pánských, dětských a dámských plavek různých střihů nabízí pestré vzory ovoce, zvířat, květin, ale i oblíbeného piva. Skvělá zpráva je, že jsme při jejich výrobě využili odpadový materiál, kterému jsme vdechli nový život.

Při výrobě materiálu byla použita vlákna z recyklovaných plastů, proto se plavky mohou pochválit certifikátem Global Recycled Standard. Díky novým plavkám se budete zaručeně cítit pohodlně a díky zářivým barvám i veselým motivům budete nepřehlédnutelní.

Nohám zvednou náladu

Veselé plážové pantofle a žabky Dedoles miluje každý. Pestrobarevné designové modely se hodí na horké letní dny k bazénu, na pláž, na doma, ale také na procházku městem.

Máte rádi citróny, kačky, pejsky, kočky nebo kokosy? Své oblíbené vzory můžete odteď nosit i na své letní obuvi. Pantofle a žabky jsou každá jiná, ale spolu tvoří dokonalý pár. Hravé šlapky najdete ve velikostech od 30 do 46 a plážové žabky od 36 do 45.

Bez plážového ručníku ani na krok

K létu neodmyslitelně patří horké slunce, krásné počasí a čas strávený u vody. Jestli ležíte na pláži u moře nebo u bazénu, v parku na trávě, potřebujete veliký plážový ručník, na kterém můžete trávit hodiny odpočinkem.

Do příjemného měkkého materiálu se budete moci i zabalit, protože je dostatečně velký. Nové veselé designy potěší nepochybně každého, kdo má rád typické letní vzory a barvy. Dokonce jsou i ve dvou různých tvarech. Který zvolíte na léto: kulatý nebo obdélníkový?

Veselé letní dny přeje Dedoles!

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci