Kdo vyhrál balíček plný energie pro aktivní léto

13.5.2024 19:00   |   Soutěže
Konečně! Sluníčko a teplo. Je na čase obout boty, vytáhnout kolo a vyrazit. Pro všechny sportovce i nesportovce, kteří se plánují začít hýbat, máme soutěž o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia.

Kdo vyhral

Kdo vyhrál:

Renáta Dolejší       
Daniel Hubička            
Mirek Kabík              
Jiří Peterka               
Karel Srb             
 
Blahopřejeme! Výherce uvědomíme e-mailem.
• • •

Ten vám dodá energii, zažene únavu i nepříjemné svalové křeče, kdybyste náhodou přecenili své síly.

Ať si vyberete jakýkoliv sport, nikdy nepodceňujte důkladnou přípravu, a to jak náčiní, obuvi i těla.

K tomu poslednímu vám poslouží vhodné vitaminy a minerály, které vám pomohou zmírnit únavu a dodají vám energii.

Koenzym Q10 je základem vitality

Pokud se chcete vrátit do formy nebo ji získat, je pro vás koenzym Q10 tím pravým. Tato životně důležitá látka má klíčovou roli při tvorbě energie i při prevenci buněčné degradace.

Jenže v určitém věku začne jeho produkce klesat a to je příčina, proč se cítíte unaveni. Prostě to najednou už není, co bývávalo.

Chcete-li tento proces zpomalit, můžete vsadit na doplněk stravy Naturevia Koenzym Q10 cardio, jehož jedna kapsle obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10, selenu a vitaminů B a E, které společně pomáhají odstraňovat volné radikály a ochraňují buňky před poškozením.

Mimochodem, věděli jste, že koenzym Q10 a selen společnými silami také pomáhají zpomalit biologické stárnutí tím, že přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem a tak podporují delší aktivní život?

To jsou pádné argumenty, proč byste měli koenzym Q10 užívat. Navíc většina lidí má selenu nedostatek. Takže přípravek Naturevia je ideální.

Obsahuje totiž obě látky a přitom vám bude stačit jedna kapsle denně a budete mít potřebnou denní porci životabudiče, díky němuž budete překypovat energií a vitalitou, s přehledem zajištěnou.

Hořčík, váš nejlepší parťák na sport

Právě při zvýšené tělesné námaze více magnesia spotřebujete i vyloučíte a jeho nedostatek se může projevit nižším výkonem a horší regenerací.

Ovšem to samé se děje i v případě, že jde o psychickou zátěž.

Takže hořčík neboli magnesium byste měli užívat ve dnech a chvílích, kdy dostává zabrat nejen vaše tělo, ale i psychika.

Proč? Důvod je prostý, právě tento minerál totiž přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Kromě toho jeho dostatečný přísun pomůže snížit výskyt nepříjemných svalových křečí, které se mohou objevit po náročném výšlapu či výjezdu.

Zároveň je nezbytný pro energický metabolismus a správnou funkci nervového systému či svalů.

Takže v rámci přípravy na náročné dny sáhněte po doplňku stravy Naturevia Magnesium 1 MEGA, jehož jedna malá tableta denně vám zajistí potřebný
přísun hořčíku.

Balení obsahuje 90 tablet a vám tak vydrží tři měsíce.

Kvízová otázka a správná odpověď:

1.Kdy dochází k největšímu poklesu koenzymu Q10 v lidském těle?

A) Mezi 40 a 60 rokem



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci