Velikonoce provoněné Francií

28.3.2019 00:00   |   Tiskové zprávy
K tradičním oslavám Velikonoc již od středověku patří voňavý mazanec z kynutého těsta.

paul

Pokud nejste zrovna zdatnými pekaři a přesto chcete své rodině a přátelům nabídnout poctivý máslový mazanec, zajděte si do francouzského pekařství PAUL, kde na zákazníky čeká čerstvě upečený mazanec z pravého másla, plný rozinek a ozdobený křupavými plátky mandlí.

Naservírujte jej koledníkům ke kávě nebo čaji a vezměte ho jako dárek na návštěvu k rodině nebo přátelům.

Nemáte kolem sebe nikoho dalšího, kdo si rád na mazanci pochutná, nebo ho chcete třeba jen vyzkoušet? V pekařství PAUL mysleli i na vás a připravili mini verzi oblíbeného mazance.

A přidáme i osvědčený trik mistrů pekařů – pro nejlepší rozvinutí lahodné chuti a vůně mazance jej těsně před podáváním dejte na chviličku do vyhřáté trouby.

Dobrou chuť přeje

paul-cz.com



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci